BejelentésMedvehagyma-hagymát Béla Bácsitól
25ft/dbElérhető áron

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Örömmel veszem ha leírja tapasztalatait vásárlással kapcsolatban üdv: Béla Bácsi

Milyen nap van ma Magyarországon az Hétfő,Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek, akar lenni csak


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Vendég [ 2022-07-21 10:05 ]

Jó az oldalBárány Erika [ 2022-04-08 09:32 ]

Üdvözlöm! Remélem még jó egészségben van, és működik a medvehagyma "üzlet". Azért most írok, mert most látom a végeredményt a tavaji ültetésből. A kikelés 80-85%-os de még lehet, hogy javulni fog ez is. Mindenhova is ültettem 10-10 db-ot, de úgy látom mindenhol kikelt (föld közepén, fa alatt, eper közé stb.). Jövőre biztos több lesz, erősödik.
Abban még nem vagyok, biztos , hogy hogy kell szedni mikor elsőéves, és gyengécske.
Köszönöm! Ajánlom mindenkinek!Mojs Brigitta [ 2021-10-23 23:37 ]

Csütörtökön adtam fel a pénzt és kedden már meg is érkezett a csomag. A hagymák gyönyörűek, egészségesek. 200 db-ot rendeltem, de több volt a dobozban.
Nagyon szépen köszönöm a gyorsaságot, a meseszép hagymákat.
Bízom benne, hogy tavasszal mind kikelnek. További jó munkát és sok megrendelést kívánok!Megyeri Sándor [ 2021-09-24 13:46 ]

Kedves Béla bácsi és Mária! Köszönöm szépen a medvehagymát. Ma el is ültettem, gyönyörűek voltak. Nem számoltam meg, de úgy tűnik, jóval több volt, mint amit kértem. Alig győztem az ásást. Ha tavasszal kikel, majd újra írok.
Köszönöm szépen és jó egészséget kívánok!
Ming András [ 2021-09-24 09:30 ]

Tiszteletem Béla Bácsi!
Nagyon köszönöm a példa nélküli gyors és pontos ügyintézést. Bárcsak minden így működne kis Hazánkban...
Jó egészséget kívánok!
Köszönettel,
AndrásK.Edit XVII.ker. [ 2021-09-22 08:59 ]

Köszönöm a gördülékeny ügyintézést - pontosan megérkeztek a gyönyörű, gyökeres hagymák - még arra is ügyeltek, hogy mikorra kértem a kiszállítást.
Sajnos az időjárás ma nem engedi beültetni - így kartondobozba, nedves homokba kerültek.
Reményeim szerint sikerült feljavítanom az ágyás, nálunk homokos talaját (Alginit+Perlit) és tetszeni fog az új hely a medvehagymáknak. Lombhullás után még hozok az erdőből avartakarót is...
Tavasszal beszámolok az eredményről...
Köszönöm...EditK. Edit [ 2021-09-21 10:50 ]

Köszönöm szépen, megérkeztek a hagymák!
Gyors, pontos, megbízható eladó, a hagymák gyönyörűek!
Holnap ültetés, és várom a tavaszt :-)
Szép napot mindenkinek!Zsolt [ 2021-09-20 11:48 ]

Köszönöm szépen !
Gyors nagyon pontos tökéletes.
Már ültem is.

Üdvözlettel Zsolt.Sebők Attila [ 2021-09-16 07:46 ]

Gyors, pontos megbízható!
Remek friss hagymák, gyors szállítás, szerintem a mennyiség is bőven ráhagyással van. Már el is ültettem, várom a tavaszt.
Bátran ajánlom mindenkinek, így kell ezt csinálni!
Köszönöm!Fekete Róbert [ 2021-09-14 00:01 ]

Tisztelt Béla Bácsi!
Örömömre szolgált, hogy Önnél tudtam beszerezni medvehagymáinkat, alig várjuk a tavaszt, hogy saját medvehagyma szüretet tarthassunk és elmondhasuk, hogy saját magunk által termesztett. Köszönjük a segítséget, jó egészséget kívánunk:
Fekete Róbert
Simontornya szőlőhegyVendég [ 2020-11-25 16:21 ]

Jó az oldal! VendégEgyed-Izsák Margit [ 2020-09-30 09:46 ]

Kedves Béla Bácsi! Nagyon szépen köszönöm a medvehagymákat, szép egészségesek, és örülnek az új helyüknek az erdőben. Én is örülök és köszönöm a korrekt tranzakciót.

Üdvözlettel Margit néniSzécsiné Takács Ágnes [ 2020-09-24 20:37 ]

Tisztelt Béla Bácsi!

Rendkívüli gyorsasággal megérkezett a medvehagyma.
Egészséges, szép darabokat kaptam, ráadással bőven kiegészítve.
Nagyon köszönöm a korrekt, pontos tájékoztatást is.
Elültettem a hagymácskákat és remélem, tavaszra kidugják a levélkéjüket.
Kívánom, hogy sok medvehagymát szaporítson. Ehhez kívánok erőt, egészséget.

Üdvözlettel:
Szécsiné
Kívánom, hogy még soklevélkéjüket.

Kocsis Magdolna [ 2020-08-26 19:12 ]

Tegnap, kedden megrendeltem a hagymácskákat, elküldtem az árát. Ma, szerdán délelőtt a posta házhoz hozta a küldeményt.
Csodaszép , egészséges gumók voltak a csomagban, bőven meghaladta a kért mennyiséget.
Már el is ültettük és várjuk a tavaszt.

Hálásan köszönöm és örülök, hogy rátaláltam Béla bácsi oldalára.
Le a kalappal, tisztesség és bizalom a felsőfokon.

Jó szívvel ajánlom minden medvehagyma kedvelő kertbarátnak.

Jó egészséget és további sok sikert kívánok.Molnár Ágnes [ 2020-06-25 20:48 ]

Kedden megrendeltem, befizettem és csütörtökön már át is vehettem a csomagot. Gyönyörű, egészséges medvehagyma gumókat kaptam, és bőven volt a csomagban még ráadás is.

Pár évvel ezelőtt már rendeltem innen, de mivel elköltöztem, új kertecskémbe is szerettem volna telepíteni. Nem volt kérdés, hogy újra innen rendelek, hiszen azok is gyönyörűen fejlődtek, miután az itt olvasott útmutató alapján ültettem el őket.

A ma megkapott kis hagymák is a földben pihennek már.

Hálásan köszönöm a rendkívüli gyorsaságot, a plusz ajándékot, és a kiváló minőségű hagymákat.

Szeretettel kívánok jó egészséget és minden jót!Fekete Andrea [ 2019-08-23 15:44 ]

Nagyon szép hagymák érkeztek, és a postázás is gyorsan történt. Köszönöm.Bárczi Ágnes [ 2019-08-22 13:49 ]

Most érkezett meg a csomag, időben, ahogy ígérte. 100 darabot rendeltem. Azt hittem, hogy nyilván lesz 1-2 csenevészebb, de nem. Mindegyik tökéletes, reklámba illő, egészséges. Nagyon örülök neki, nagyon köszönöm! Tiszta szívből ajánlom mindenkinek, hogy innen rendeljen!Péterfay Mihályné [ 2019-08-16 11:42 ]

Tisztelt Béla bácsi!
Köszönöm a gyors,pontos szàllitást.A hétfői feladàsú csomagot már kedden délelött kézbesitette a posta.A hagymák egészségesek voltak,mostanra a helyükön vàrjàk a tavaszt.
Tisztelettel:PéterfaynéMiklóssy Hajnalka [ 2019-08-07 10:13 ]

Kedves Béla bácsi!

Köszönöm, egy nap alatt ide is értek a rendelt hagymák. Hétvégén ültetem is őket. Minden jót kívánok: HajnalkaVetró Roland [ 2019-08-06 12:15 ]

Kedves Béla bácsi!
Tegnap tetszett feladni a medvehagymákat és ma reggel 8 órakor már meg is kaptam! Szép egészséges gumók és rengeteg! Már el is raktam őket. Nagyon köszönöm! Teljesen elégedett vagyok!Üdvözlettel: Vetró RolandNagy László Zoltánné [ 2018-08-29 12:09 ]

Kedves Béla bácsi!
Tegnap küldtem el a pénzt és már itt is van a csomag. Expressz!!!
A hagymák és a gyökereik szépek és egészségesek.
Utána olvastam az oldalon az ültetési tudnivalóknak, ma délután ültetünk!
Nagyon várom a jövő tavaszt!
Köszönöm a munkáját, jó egészséget kívánok!
Üdvözlettel: Nagyné GyörgyiCsaplár Tamás Gyula [ 2017-10-23 10:46 ]

Köszönöm a hagymákat, és külön köszönöm a bizalmat.A hagymák előbb megérkeztek, mint ahogy az árát postára tudtam volna adni. A hagymák szépek és egészségesek, remélem az új helyükön is jól fogják érezni magukat.Páll Bernadett [ 2017-08-09 12:43 ]

Köszönöm szépen a hagymákat, minden rendben volt. Nagyon hamar megérkeztek, a hagymák szépek és egészségesek.Fejes Zsuzsa [ 2017-07-25 20:42 ]

Kedves Béla Bácsi!
Hétfőn megrendeltem a hagymákat ,kedden délelőtt már meg is kaptam. Szépek,egészséges hagymák jöttek . Elis ültettem öket. Köszönöm a gyors postázást!Aratóné Annamária [ 2016-10-25 23:19 ]

Hálásan köszönöm Béla bácsinak és lányának ezt a lehetőséget! Óriási bizalomról van szó mindkét oldalról (ami a mai világban sajnos igen ritka dolog), hiszen nem csak mi bízunk meg Béla bácsiékban, hanem ők is bennünk, különben a pénzfeladás után egy nappal nem érkeznének meg a gyönyörű, egészséges hagymák!
Sokáig keresgéltem az interneten és sok képtelen, a medvehagyma életciklusát egyáltalán nem figyelembe vevő árusítókat találtam. Már teljesen feladtam, amikor rátaláltam erre a lehetőségre.
Mindenkinek szeretettel ajánlom Béla bácsiékat, segítőkészségüket, precíz és pontos munkájukat, mert ilyesmivel nem nagyon találkozunk manapság!
Alig várom a tavaszt, hogy az elültetett hagymákból előbújó növényekben gyönyörködhessünk, illetve kóstolhassuk őket!Nemeth Geza [ 2016-10-11 21:33 ]

Kedves "Bela Bacsi"! Ngy meglepetes ert ma,megkaptam a medvehagyma kuldemenyt.Koszonom szepen,kellemessen lepett meg hogy ilyen "szupergyorsan" kuldte. Ehhez annyit fuznek hozza hogy minden valos ami a weboldalon szerepel! A mai idokben ez nagy dolog

Kedves megvehagyma Igenylok,bizalommal fordulhatnak "Bela Bacsihoz". Nem fognak csalodni! A tavolsag,nem akadaly!!!Jankó-Brezovay Pálné [ 2016-09-06 16:51 ]

Kedves "Béla bácsi" és kedves Olvasó!

Az interneten találtam rá a medvehagyma-vásárlás lehetőségére "Béla bácsinál". Más árusítóknál szemérmetlenül magas árakat találtam, így aztán töprengés nélkül megírtam egy érdeklődő levelet, és gyors választ is kaptam - mindez még tavasszal történt.

Augusztusban előkészítettünk egy árnyékos helyet a kertben, és ismét írtam a "Medvehagymás úrnak", előtte még felhívtam a megadott telefonszámon a lányát is. Biztosított arról, hogy van medvehagymájuk.

Csütörtök délután adtam fel a szükséges összeget, erről e-mailt küldtem, melyre választ is kaptam. Kedden délben pedig megérkeztek a hagymácskák.

A csomagolás szellemes és biztonságos, nemcsak a szállítást illetően, de a hagymák is biztonságban voltak: nem nyomódnak, nem száradnak ki. Gyönyörű állapotban vannak, így már csak a kiültetés várat magára. Ehhez remek útmutatást kaptam.

Így aztán minden biztosítva van ahhoz, hogy családunk tavasszal saját termésben gyönyörködhessen, nemcsak a kertben, hanem az asztalunkon is.

Jó szívvel ajánlom a medvehagyma innen vásárlását: pontos ültetési tanács, gyors válasz a kérdésekre, korrekt csomagküldés, ép és egészséges hagymák - összességében remek kiszolgálás jellemzi "Béla bácsi" és lánya tevékenységét.

További sikeres hagymatermesztést, sok-sok vásárlót kívánva szívélyes üdvözlettel: Jankó-Brezovay PálnéTornyosi Lajos [ 2016-08-31 16:21 ]

Hétfőn délután előre fizettem, kedden postára adta, szerdán délben itt volt a csomag. Friss és szép hagymákat kaptam, kertészmérnökként is meg vagyok elégedve a szállított hagymákkal. Már csak az ültetést el ne rontsam :) Ajánlom mindenkinek Béla bácsit! Aki kihagyja, tavasszal nem lesz mit tennie a libazsíros kenyérre :)Hudák Jánosné [ 2016-08-03 13:37 ]

Köszönöm a gyors csomagküldést.Kedden feladtam az árát szerdán már meg is kaptam a hagymákat szép egészséges hagymák.
Mindenkinek bátran ajánlom.Üdvözlettel HudáknéHuszár István [ 2015-09-29 13:30 ]

Üdvözlöm.Nagyon szépen köszönöm a hagymákat,feladás után másnap meg is kaptam, a bőkezűségét meg külön köszönöm. Maradok tisztelettel jó egészséget kívánok.Szabadi-Bangó Erika [ 2015-09-17 20:12 ]

kedves Béla bácsi,

a megrendelt hagymák épségben megérkeztek, köszönöm a gyors reakciót. (Bevallom kicsit kétkedő voltam az előre fizetés miatt, de le a kalappal a gyors postázás miatt!)

üdvözlettel

Bangó ErikaIdus Nagy [ 2015-09-10 10:54 ]

Kedves Bála bácsi!
Az ön által hétfőn feladott medvehagymák már kedden meg is érkeztek és mivel jóval többet kaptam a kifizetettnél hely hiányában a szomszédasszonyomat ajándékoztam meg a plusz mennyiséggel.
Délután már el is ültettük.
Köszönöm kedvességét és további jó munkát és erőt egészséget kívánok önnek és családjának.
Üdv: Papp Károlyné.Monoki Irén [ 2015-09-09 07:49 ]

Kedves Béla bácsi!
A megrendelt hagymák rekordgyorsasággal értek ide. Már el is ültettem őket.
Jóval többet kaptam, nagyon szépen köszönöm!
Kívánok további munkájához sok erőt , jó egészséget!
Üdvözleetel: Monoki IrénHorváth István [ 2015-08-18 19:27 ]

Tisztelet Béla Bácsi!
A medvehagymák megérkeztek és időben el is tudtam űltetni őket.
Mióta a hagymákkal kapcsolatban írtam először,örömömre szolgált,hogy számon tartott, időben értesített és a csomagot is a megbeszélt időben postázta.Köszönöm a korrekt eljárást,további jó egészséget kívánok: Horváth IstvánCsák Ilona [ 2015-08-18 11:27 ]

Kedves Béla bácsi!

Meg érkeztek a hagymák a mai napon. Mivel éjjel esett azonnal ki is ültettem őket. Köszönöm a szakszerű előkészítést, a csomagolást, a bőséges mennyiséget. Jóval több volt mint 100 db. Bárcsak így működnének a dolgok Magyarországon mindenhol. Megrendeltem, kifizettem megkaptam időben és elültettem.
Köszönöm a kedvességét, jó egészséget kívánok, üdvözlettel: Csák Ilona
Tóthné Tóth Mónika [ 2015-08-16 18:28 ]

Kedves Béla Bácsi!

A megrendelt mennyiség rendben megérkezett a megbeszélt időben.
Köszönjük szépen!

Tisztelettel:
T. T. MónikaM-SZ I [ 2015-03-06 09:17 ]

Kedves Béla Bácsi!
Tavaly szeptemberben ültettem el a hagymákat, és már szépen sorolnak kifelé, nagy az öröm :)
Azt hittem ez sem fog sikerülni, már próbálkoztam korábban maggal, cserepessel, semmi nem maradt meg...úgyhogy nagyon szépen köszönöm! A mennyiség amit kaptam jócskán megvolt....
Mindenkinek ajánlom!!! Önnek jó egészséget kívánok
Üdv
Makó Kármen [ 2014-11-27 13:40 ]

Kedves Bélabácsi!
A mai nap a medvehagymák megérkeztek épségben,nagyon köszönöm
önnek.Bátran ajánlom mindenkinek a vásárlást.Jó egészséget és mégegyszer köszönöm.
Üdvözlettel
KármenCzabai Ildikó [ 2014-10-24 15:03 ]

Kedves Béla bácsi!
Köszönöm a pontos és gyors szállítást!
A kicsik kiültetve várják a tavaszt...náluk jobban csak mi várjuk :-)
Üdvözlettel:
IldikóCsoma Tünde [ 2014-10-02 08:27 ]

Nagyon szépen köszönöm a gyors és bőséges szállítást. Kíváncsian várom a tavaszi leveleket. Az időjárás kegyes volt; tegnap még az ültetéskor kellemes őszi meleg volt, az éjjel már kapott egy kis esőt.Pintér Anita [ 2014-10-02 07:04 ]

Tisztelt Béla bácsi!

Èpsègben, és gyorsan megèrkeztek a hagymák!
Nagyon szépen köszönöm!

Tisztelettel: Anita, NagyvenyimrőlKirschner Gyula [ 2014-09-25 18:02 ]

Teljesen rendben volt a kapcsolattartás, a mennyiség és a minőség is!
Bízom benne, a jövőbeli sikeres együttműködés Mindkettőnk számára gyümölcsöző lesz.
Üdv!
GyulaRigó Andrásné [ 2014-08-17 20:30 ]

Kedves Béla bácsi és Mária! Megkaptam medvehagymákat épen, egészségesen. Nagyon gyors volt az intézkedés.Még plusz hagymákat is kaptam, amit nagyon köszönök. Mindenkinek csak ajánlani tudom az Önnel való üzletet.
Nagyon sok erőt és egészséget, hosszú boldog életet kívánok.
Rigó Andrásné ErzsiDominkó Bálintné [ 2014-07-24 16:15 ]

Béla Bácsi

A hagymákat megkaptam még többdarab is volt benne .Nagyon ozkodtam az előre utalástól de nem csalodtam a feladóban
Köszönöm
Béla Bácsi [ 2014-07-22 21:29 ]

kedves Gabi

ezért írtam tájékoztató levelemben önnek is az alant levő dolgokat, amúgy 1400ft-bol kijött volna a postaköltség, és még ráadásul semmi extra megjelölés az utánvéten! sajnos a posta nem olcsó

Utánvétet nem ajánlom senkinek mert 2500Ft-ba kerül csak a postaköltség ,( ezek 2012 -es postai árak, gondolom nem változtak azóta jelentősen) 2014- es évet írunk tehát gondolom már többe kerül, természetesen ha ragaszkodik utánvéthez, akkor úgy lesz feladva, tudom hogy mai világban nem ajánlatos csak úgy küldözgetni a pénzt előre de kérem bízzon bennem!Gabi [ 2014-07-22 17:38 ]

Mag rendben megérkezett a hagymaküldemény, nagyon szépek, egészségesek. Köszönöm. Csak a postadíj esett nagyon rosszul. a 2000 Ft mellé még több, mint 3000 Ft volt.
Én is szoktam utánvéttel feladni dolgokat, (1-2 kg) de max 2000 körüli összeg szokott lenni. A vételi összegtől függően 1800-2100. Több még sohasem volt.
Lehetne így is.
Minden jót.magyar istván [ 2014-07-20 21:51 ]

Tisztelt Béla bácsi!
A medvehagymákat rendben ( ráadással ) megkaptam, nagyon köszönöm a korrekt intézést, és már sok haveromnak át is adtam az Ön címét.
Nagyon örülök, hogy ilyen emberrel sikerült megismerkednem - bár csak emilben - mint Ön.
Maradok tisztelettel, sok erőt, egészséget kívánok.
Magyar István, Fülekről.Lados Imre [ 2014-07-17 13:55 ]

T. Béla bácsi!

Rendben és gyorsan megérkeztek a megrendelt
hagymák, köszönöm ezúton is.Forgó Tibor [ 2014-07-16 23:17 ]

Üdvözlöm önt Béla bácsi!
Megkaptam a megrendelt hagymákat még a keddi nap folyamán, így tényleg nagyon gyorsan megérkeznek! Szépek a hagymák, köszönöm a sok ráadást. Ajánlom ezt a módszert mindenkinek, amit Béla bácsi leír
így gyors és pontos a pénz utalása is és a csomag megérkezése is!Kása Attila [ 2014-07-16 09:59 ]

Tisztelt Béla Bácsi!
Megérkeztek a medvehagymáim minden elismerésem a gyors ügyintézésért minden rendben ment. Korrekt partnert ismerhettem meg Önben. A hagymák egészségesek, csak ajánlani tudom. Köszönöm szépen. Kása Attila.Németh Renáta Mária [ 2014-07-09 21:01 ]

Kedves Béla Bácsi és Mária!

Köszönjük szépen a medvehagymákat,hihetetlenül gyorsan megérkeztek!:-) Kedden adtuk fel a csekket és két napra rá már ültethettük is a friss,egészséges hagymákat!!:-) Köszönet a többlet hagymákért!:-) Bárcsak minden ember ilyen becsületes és segítőkész volna, mint Béla Bácsiék!!!! Jó egészséget és minden jót kívánunk!

Üdvözlettel:

Németh Renáta MáriaFöldi Mihály [ 2014-07-04 21:53 ]

Tisztelt Béla Bácsi!
A megrendelt medvehagymákat megkaptam, épen, sértetlenül. Köszönöm a gyorsaságát, talán a pénz még oda sem ért amikor feladta a hagymákat. Kedden adtam fel a pént és csütörtökön a postás hozta csomagot. Még egyszer köszönöm és ajánlom mindenkinek aki medvehagymára vágyik.

Üdv.
Földi Mihálymagyar istván [ 2014-06-26 12:52 ]

Kedves Béla bécsi!
Megkaptam az e-mailt, és természetesen szeretném ha elküldené a hagymákat. Kérek szépen 100 darabot.
Mivel, tudja a Felvidéken lakom, legyen szíves megírni, mennyi pénzt küldjek. Előre is köszönöm. Üdvözlettel Pista.Szaák Tibor [ 2014-03-29 16:36 ]

Kedves Béla Bácsi!


Köszönöm a gyors választ. Megpróbálom máshova telepíteni, talán nem fogja megrágni semmi. Gyomirtó vegyszert kizárhatom, mert nem használok.Tisztelettel:

Szaák Tibor.


Béla Bácsi [ 2014-03-28 20:29 ]

kedves Tibor

semmi oka a szégyenkezésre, a magyarázat egyszerű, valami kiette a hagymákat a földből, valami rovar lehet ami nagyon szereti, júniusban kiszedéskor minden negyedik-ötödik hagyma rágót valamilyen bogár nagyon szereti, sajnos nem jöttem még rá mi rághatja eszi a medvehagymákat,
vagy a másik magyarázat a gyomirtó vegyszer, semmilyen gyomirtó vegyszert nem bír medvehagyma próbálkoztam egyszikű gyomirtókkal is de semelyiket nem bírja mindegyik totálisan kipusztítja, próbálkoztam úgy is hogy vissza volt húzódva, bármilyen vegyszert használtam földre,más növényre ahol medvehagyma volt ott kipusztult a medvehagyma,Szaák Tibor [ 2014-03-27 17:21 ]

Kedves Béla Bácsi!

Szégyenkezve írom soraim, szeretnék segítséget kérni.
Tavaly előtt amikor megérkeztek a hagymák a már előkészített talajba
elültettem. Tavaly egy-két kivétellel mind kihajtott, két szép levelet hoztak.
Nem szedtem róluk levelet, hogy szépen megerősödjenek.
Majd visszahúzódtak a levelek, én vártam az idei tavasz kezdetet, hogy mikor jelennek meg a levelek. Legnagyobb sajnálatomra, egyetlen hagyma sem hajtott ki.
Az egész sort " feltúrtam " és a hagymákból egyetlen egyet sem találtam meg.
Mit ronthattam el ? Sok pozitív visszajelzést olvastam, szégyenlem magam, hogy nekem miért nem sikerült.
Sajnos egy medvehagymám sem maradt.

Segítségét előre is köszönöm.


Tisztelettel:

Szaák TiborPapp Dávid [ 2013-11-27 18:31 ]

Tisztelt Béla bácsi!
Köszönöm a gyorsan és épségben megérkezett medvehagymákat. Sokkal nagyobb menyiséget küldött mint amire számitottam. Amiket már el is ültettem.
Jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel:
Papp Dávid és Papp FerencVarjú Andrásne [ 2013-11-22 18:52 ]

Kedves Béla Bácsi!
Köszönöm a rendkívül gyorsan megküldött és sokkal több mennyiségben megküldött hagymákat! Mindekinek csak ajánlani tudom, már másnap megérkezett a csomag. Jó egészséget kívanok a további munkájához!

Üdvözlettel
Varjúné Erika
Prokai B-né [ 2013-11-19 16:23 ]

Kedves Béla Bácsi és Mária!

Megkaptam a hagymákat, kiváló minőségben és sokkal többet mint amit kértem. Igazán csak ajánlani tudom mindenkinek Béla Bácsit, aki megbízható, nagylelkű és nagyon gyorsan küldi a megrendelést. Nagyon köszönöm a lehetőséget.
További jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel: Prokainé
dr. Sztrilich Monika [ 2013-11-08 08:55 ]

Kedves Béla bácsi és kedves Mária! Annak ellenére, hogy saját hibámból dupla munkát okoztam Önöknek a postázásnál, nagyon kedvesen " újra indították a rendszert " ,és így megkaptam múlt héten a hagymákat!
Mindenkinek ajánlom, saját káromon tanultam, hogy olyan címet adjon meg, munkahelyit is javaslok, ahol a postás érkezési idejében tartózkodik valaki, aki átveszi a csomagot. Ugyanis én a megszokott módon vártam, hogy majd mégegyszer kihozza, általában ugyanis az ajánlott leveleknél ez a szokás, de azt már nem néztem, hogy mivel ez sima levélként van feladva, ezt visszaküldték, "címzett nem kereste" megjegyzéssel!!
De gyors telefonos egyeztetés és saját butaságom miatti mentegetőzés után, meg sem várva, hogy a postaköltséget újra megkapják, Béla bácsi lányával, Máriával történt telefonbeszélgetésünk után azonnal újra postázták a hagymákat, amit most már olyan helyre kértem címezni, ahol egésznapos portaszolgálat és titkárnő van, így minden rendeződött!
Köszönöm ezt a nagyfokú bizalmat, és segítő szándékot, ami megmelengeti az ember lelkét!
Sok szeretettel gondolok Mindkettőjükre!
dr. Sztrilich MonikaKriston Mihály [ 2013-11-07 21:53 ]

Kedves Béla Bácsi!
A vártnál gyorsabban, kiváló minőségben és a kért mennyiségnél több hagymát kaptam. Igazán örömmel tölt el, hogy egy adás-vételt bizalomra alapozva ilyen tisztességesen meg lehet csinálni, szép dolog lenne ha minél több hasonló lenne országunkban. Nagyon szépen köszönöm a szállítmányt és bárkinek tiszta szívvel tudom ajánlani.
Minden jót kívánva Önnek, köszönettel:
Kriston MihályKonkoly Zita [ 2013-11-07 08:59 ]

Kedves Béla Bácsi!

Tegnap előtt rendeltem meg a medvehagymákat e-mailben, az árát postára adtam azt követően és tegnap már meg is kaptam a csomagot. A pénz még biztosan oda sem ért és a hibátlan, kiváló minőségű medvehagymák már megérkeztek, jóval több, mint a megrendelt mennyiség. Köszönöm, hogy ennyire megbízható! Példaértékű! Másoknak is tudom ajánlani.
Üdvözlettel: ZitaVárhelyiné Trefán Tünde [ 2013-10-28 10:12 ]

Kedves Béla Bácsi!

Köszönöm szépen a hagymákat (és az 1 nappal előbbi postázást is) nagyon örültem neki mert, így még a jó időben sikerült elültetnem őket. Mindenkinek csak ajánlani tudom Béla bácsit, megbízható és nagylelkű, mert rendben hiánytalanul 1 nappal előbb megérkeztek a kiváló minőségű medvehagymák, sőt még ráadást is küldött.

További szép időt és jó egészséget kívánok Önnek!
Köszönettel:
Várhelyiné Trefán Tünde

Berkes Lászlóné [ 2013-10-25 16:01 ]

Kedves Béla bácsi!

A megrendelt hagymákat / többet, mint amennyit rendeltem/ rendben átvettem személyesen a lányától. Nagyon szép egészséges hagymákat kaptam.Mindenkinek csak ajánlani tudom a Béla bácsitól való vásárlást, mert nagyon olcsó és jó minőségben kaptam meg a hagymákat.
Köszönettel: Berkes LászlónéJános [ 2013-10-16 13:11 ]

Kedves Béla bácsi !

A pénz feladását követően 24 órán belül megkaptam a csomagot. Ha az üzletben és a gazdaságban is ilyen becsületesen intéződne minden, akkor ez az ország nem volna ilyen nehéz helyzetben.Szilágyiné Nyulász Elizabet [ 2013-10-10 17:16 ]

Kedves Béla Bácsi !

Köszönöm a gyors, korrekt, pontos ügyintézést. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Bátran rendelhet mindenki Béla Bácsitól.

Elizabet Szegedről.Béla Bácsi [ 2013-10-09 19:57 ]

kedves László

igen lehet de ügyeljen a hideg hatásra hogy a hagymák megkapják, ezért a balkon legyen a szabadban,Mares László [ 2013-10-09 09:13 ]

Tisztelt Béla-bácsi!
A megrendelt medvehagymák tegnap rendben megérkeztek,még többet is kaptunk belőle.Köszönöm a korrekt és gyors kézbesítést.
Most megyünk a barátommal elültetni, remélem minden rendben lesz és jövőre már gyönyörködhetünk a szép levelekben. Volna egy kérdésem: balkon ládában lehetne-e ültetni,
Tisztelettel és köszönettel Mares László MiskolcA.-né Szilvia [ 2013-10-02 13:14 ]

Tisztelt Béla-bácsi!
A megrendelt medvehagymák tegnap rendben megérkeztek,még többet is kaptunk belőle.Köszönöm a korrekt és gyors kézbesítést valamint az általam félreértelmezett posta költség megelőlegezését! Tisztelettel: SzilviaSzabó Péter [ 2013-10-01 09:23 ]

Rendben megérkezett a medvehagyma, köszönöm!Ágh Ferenc [ 2013-09-27 16:45 ]

Köszönjük a körültekintő kiszolgálást! Ajánljuk, hogy bárki bizalommal forduljon az eladóhoz!
Ágh Ferenc Budapestről.Pappné Bubenkó Anita és Hazír [ 2013-09-24 11:39 ]

Kedves Béla Bácsi!

Ma megkaptuk a hagymákat. Köszönjük a gyors ügyintézést.
További jó egészséget kívánunk.
Pappné Anita
Hazír AndreaGyőrfi László [ 2013-09-18 11:21 ]

Béla bácsi !
Ma megkaptam a hagymákat és nagyon szépek, egészségesek.
Mindenkinek csak ajánlani tudom aki medvehagymát szeretne ültetni a kertjébe!Mégegyszer köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést!

Győrfi LászlóJohanna [ 2013-09-14 01:52 ]

Kedves Bela Bacsi,

Szomoruan veszem tudomasul amit a magokrol tetszett irni...sajnos nem all modomban hagymahoz jutni ugyanis Kanadaban elek, igy is nehezen jutottam meg magokhoz is. Nem marad mas hatra mint hogy varjak akkor...

Koszonom az informaciot viszont es minden jot kivanok!

JohannaRom János [ 2013-09-10 14:05 ]

T.Béla Bácsi!
Köszönöm a korrekt és gyors ügyintézést.Csütörtökön adtam
fel a pénzt és ma /kedden/ amikor ezeket a sorokat írom,már 3
órája a földben van a medvehagyma.Szép,egészséges és több
mint amit kértem.Feltétlenül ajánlani fogom az ismerőseimnek,akik
a kiskertjükbe medvehagymát szeretnének ültetni.
Tisztelettel
Rom János
Széplaki György [ 2013-09-10 12:00 ]

Megérkezett a csomag! Pontosan, épen, minden pont úgy zajlott, ahogyan Béla Bácsi megígérte!
Köszönöm!Barbara K [ 2013-09-09 20:31 ]

Megérkezett a medvehagyma, nagyon szépen köszönjük! Többet kaptunk, mint amit kértünk, és mindegyik hagyma szép, egészséges; igényesen voltak becsomagolva. Mindenképpen ajánlom mindenkinek Béla bácsi medvehagymáit, mert nagyon pontosan, gyorsan bonyolítja a rendelést, és valóban minőségi árut kapunk a pénzünkért.
Őszintén nagyon köszönjük a lehetőséget!Tóth József [ 2013-09-08 16:41 ]

A pénzfeladása után 1 héten belül megérkezett a megrendelt medvehagyma csomag.Pontos precíz csomagküldés.Csak ajánlani tudom mindenkinek!Bodocz Mária [ 2013-09-05 10:35 ]

Kedves Béla bácsi és Marika!
Én is megkaptam a medvehagymákat, nagyon gyorsan és precízen szépen csomagolva..Szépek és egészségesek a hagymák, valamint jó bőven is volt számolva. Nagyon gyorsan megkaptam, szerintem még hamarabb is, mint ahogy a pénzem odaérkezhetett. Köszönet a bizalomért is.
üdvözlettel: Bodocz Mária HartaLőrincz Zoltán [ 2013-09-04 18:49 ]

Kedves Béla Bácsi!

Hétfő délután fizettem be postai rózsaszín csekken 200 db medvehagymára. Örömmel értesítem, hogy a mai napon teljes épségben megkaptam őket. Nagyon szép, egészséges példányok.

Nagyon szépen köszönöm.
Üdvözlettel:
Lőrincz ZoltánGera Attila [ 2013-09-04 01:45 ]

Minden tisztelet Béla Bácsinak! Preciz és lelkiismeretes ember, mindenkinek szivesen ajánlom!


Tisztelettel:
Gera Attila
SzegedJózsef Attila [ 2013-09-02 17:55 ]

Kedves Béla bácsi!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, a rmegendelt hagymák szépen csomagolva, épen és egészségesen megérkeztek. Azóta már a földben vannak és várják a tavaszt.Külön köszönet a ráadásért. Remélem a pénz is rendben megérkezett. Még egyszer köszönöm a gyors és korrekt szállítást.
További jó egészséget kívánok!
József Attila
SomogyaszalóKerékjártóné dr.Pomázi Irén [ 2013-08-26 14:58 ]

Kedves Béla Bácsi!

A medvehagymákat megkaptuk, az Ön útmutatója szerint ültettük el. Azóta viszont locsoltuk a nagy szárazság miatt. Majd hírt adok arról is, hogy mind kibújt-e.

Tisztelettel:
KerékjártónéMolnár József [ 2013-08-26 10:20 ]

A Béla bácsi,pontos,megbízható ember,és korrekt.Állandó kontaktusban van ügyfeleivel. Nekem pontosan szépen,becsomagolva jött meg az áru,Előre elküldtem a pénzt, és ő visszajelezte, hogy minden rendben.Bízzanak meg benne.Manapság ritka az ilyen ember.Molnár József.Karancslapujtő.
Köszönöm.Kovács Edit [ 2013-08-23 21:26 ]

Nagyon gyorsan - 3. munkanapon - megjöttek a hagymácskák a pénzfeladásom után, És szépek, egészségesek.
Nagyon köszi
EditKuba Róbert [ 2013-08-23 10:10 ]

Hát muszáj volt azonnal gép elé ülnöm! Bár kissé motoszkált bennem némi bizonytalanság, előző köszönönő levelek hatására úgy döntöttem, én is rendelek hagymákat. Tegnap (2013. aug. 22 csütörtök) reggel 8.47-kor adtam fel a pénzt 200 db medvehagymára, ma reggel dudál egy zöld autó, ki lehet az, kinézek, hát a küldemény megérkezett, 9.40 perckor, azaz 13 órán belül! Béla Bácsi igen nagyvonalú volt, mivel, bár 1000 Ft-ot kért postaköltségre, elsőbbségivel adta fel, és a bélyegek alapján 1125 Ft-jába került! Ezek után megszámoltam a medvehagymákat is, a 200 db helyett 216 szimpla és 17 db dupla (egy gyöktörzs, kétfelé osztódott hagymával) volt a csomagban, ami így valójában 250 db!!!

Mit mondjak, Béla Bácsi csúcs, úgyhogy, bizalmatlanok hajrá, tessék rendelni, én pedig ezúton köszönöm Béla Bácsinak a medvehagymákat, és a bónuszt is!

Megyek is gyorsan elültetni őket, ki ne száradjanak! :-)

Üdvözlettel:
Kuba Róbert
TápiószecsőCzabala János [ 2013-08-14 12:53 ]

Ma azaz 08,14,-én szerdán már meg is kaptuk a hétfőn feladott rendelést ami gyorsan és rendben meg is érkezett.
Köszönjük a gyors ügyintézést.
Üdvözlettel : Czabala János
Posta Tiborné [ 2013-08-11 11:04 ]

Szeretném Mindenkinek ajánlani Béla Bácsit! Nagyon nagyon rugalmas volt, ugyanis félreértelmeztem az összeget és kevesebbet küldtem, de Ő nagyon rugalmasan így is feladta nekem a hagymákat sima postai úton. Nagyon köszönöm neki, ritka Magyarországon az ilyen eladó. Üdvözlettel: Posta TibornéDudás Zoltán [ 2013-08-06 12:22 ]


Tisztelt Béla bácsi!
Köszönöm szépen a hagymákat!
Magát csak ajánlani tudom mindenkinek!
Nagy tisztelettel Dudás ZoltánEkéné Szombati Márta Éva [ 2013-08-05 17:50 ]

Kedves Béla bácsi!
Korrekt módon érkezett a megrendelés! Nagyon elégedett vagyok! Béla bácsit mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani.
Jó egészséget kívánok!
EkénéSzalai Zsanett [ 2013-07-31 13:54 ]

Kedves Bela Bacsi!
A vasarlas gyors es egyszeru volt.
A hagymak epen, egeszsegesen megerkeztek es a mai napon foldbe is kerultek. Most mar csak a tavaszra kell varnunk.
Tovabbi jo kerteszkedest es minden jot kivanok!Lázárné Csermák Zsuzsanna [ 2013-07-31 11:04 ]

Tisztelt Béla bácsi!

Köszönöm a gyors ügyintézést,a szép egészséges hagymákat.
Külön köszönöm a sok ráadást.
Mindenkit arra bíztatok, hogy medvehagymát csa öntől vegyen.
Jó egészséget, és sok megrendelőt kívánok.

Lázárné Budapestről
Takács József [ 2013-07-29 12:06 ]

Köszönöm a medvehagymákat, gond nélkül megérkeztek, kifogástalan állapotban, a rendelt mennyiség jó bőven megvolt.
Arra vigyázzon aki nem tudja rögtön elültetni a hagymákat, hogy azokat nem csak a kiszáradás hanem a penészesedés is fenyegeti. (Papírdobozban pincébe raktam pár napra... Szerencsére csak az egyébként is elkorhadó gyökérszálakon jelent meg, időben észrevettem és kicsit megtisztítva talán még sikerült a hagymák károsodása nélkül elültetni)RACZ SANDOR [ 2013-07-24 10:41 ]

Igen tisztel Béla bácsi ! Ilyen gyorsan és pontosan még nem bonyolítottam le küldeményt ! és ezt csakis az ön tájékoztató levelének köszönhetem, és egy percig nem voltam kétkedő a pénz előre postázásával , mert a megadott adatok és a vendég könyvet olvasva biztos voltam hogy egy rendes emberrel van dolgom. A facebookon is közzétettem a honlapját ,hadd lássák az emberek hogy vannak megbízható emberek is. Tisztelettel Rácz Sándor DebrecenbőlPécsy Péter [ 2013-07-18 15:48 ]

Kedves Béla bácsi.Csak tegnap adtam fel a medvehagymák árát, de a postás már az előbb csöngetett vele! - Ilyen gyors WEB-áruházhoz még nem volt aszerencsém! A hagymák gyönyörűek, kicsattannak az egészségtől, az illatuk pedig, - egyszerűen csodálatos! Nagyon köszönöm, alig várjuk a tavaszt!
PéterTakács Sándorné [ 2013-07-17 14:17 ]

Valóban korrekt az ügyintézés. Csütörtökön feladtam a pénzt, és kedden itt volt a hagyma, szépen becsomagolva.

Üdvözlettel Béla bácsinak TakácsnéHámori Éva [ 2013-07-17 13:58 ]

Kedves Béla Bácsi és Mária!
Nagyon szépen köszönjük a gyors együttműködést! A pénzt a hagymácskákra pénteken kapták meg, hétfőn fel is adták a csomagot, ami keddre ide is ért. Ma el is ültetjük a hagymákat.
Reméljük, a termés is jó lesz.
Minden jót Önöknek!
Hámori Éva
CsömörVadász Aranka [ 2013-07-15 19:20 ]

Kedves Béla bácsi!

Köszönöm az egészséges, fejlett hagymákat és külön köszönöm a pluszba küldött hagymákat is, amiket rendelésen felül kaptam.
Öröm volt a vásárlás, ami számomra példaértékű!
Jó egészséget és minden jót kívánok.

Üdvözlettel:
Vadász Aranka


Bereczki Gergely [ 2013-07-12 12:33 ]

Kedves Béla bácsi !

Gyors kiszolgálás, kifogástalan minőségű hagymák.
Rövidesen a helyükre kerülnek a kertben.
Aki vásárolni szeretne ne habozzon.
Köszönöm a gyors lebonyolítást.

Üdvözlettel
Bereczki Gergely

Balazs Monika [ 2013-07-10 21:16 ]

Kedves Bela bacsi,

nagyon elegedettek vagyunk a vasarlassal, ezuton is koszonjuk az utanajarast, hogy Felvidekre ( Szlovakiaba ) is rendelhettunk. A medvehagymak epsegben megerkeztek.
Jo egeszseget es minden jot kivanunk!Pongrácz Csaba [ 2013-07-10 20:46 ]

Kedves Béla bácsi !

Megkaptam a medvehagymákat, szép egészségesek. Már el is ültettem. Köszönöm a gyorsaságot és a korrektséget !

Minden jót kívánok!

Ortelli Károlyné [ 2013-07-10 18:34 ]

Kedves Béla bácsi !

A tegnap feladott pénzt még meg sem kapta, a hagymákat viszont már átvettem.
Köszönöm szépen !
További sikeres kertészkedést és jó egészséget kivánok !Guba Viola [ 2013-07-10 14:44 ]

Kedves Béla bácsi!

Megkaptam a gyönyörűséges hagymákat! Nagyon szépen köszönöm a pluszban küldötteket is.
Szinte el sem hittem, hogy megérkeztek, hiszen egyik nap megrendeltem, az árát postára adtam, a másik nap pedig itt is volt!
A bizalomért hálás vagyok, remélem az árát azóta megkapta Béla bácsi is.
Őszinte köszönet mindenért, további jó egészséget kívánok.

Tisztelettel: Guba Viola
Bocz Judit [ 2013-07-09 19:20 ]

Kedves Béla bácsi
Köszönöm a gyors pontos,precíz kiszolgálást.
Az egészséges és a plusz hagymákat.
Már a földbe vannak.
Ismerőseimnek is ajánlom.
További jó munkát, egészséget kívánok
Köszönettel. Bocz JuditBéla bácsi [ 2013-07-07 16:40 ]

kedves Ágnes

miért kéne önnek tárolni? rendelje meg egy héttel előtte és nedves homokban tudja tárolni szállítani, sima hűtő részben vagy pincébenÁgnes [ 2013-07-07 15:00 ]

Kedves Béla bácsi !

Augusztusban szeretnék kivinni a medvehagymákból külföldre ajándékba.
Ha most megrendelem, hogy tároljam augusztus elejéig, hogy
ne károsodjanak?

Várom válaszát.
Üdvözlettel ÁgnesGyörgy [ 2013-07-06 11:59 ]

Kedves Béla bácsi!

Szép egészséges hagymákat kaptam, gondosan csomagolva.
Hétfőn délelőtt megrendeltem e-mailben, rögtön postáztam is a pénzt, s szerdán délidőben már a földben pihentek a hagymák.
Ez aztán gyors, korrekt üzlet volt.
További jó egészséget.
üdvözlettel: György
Bene István [ 2013-07-05 13:58 ]

Kedves Béla Bácsi !

Nagyon köszönöm a gyors, pontos és KORREKT ügyintézést !
A medvehagymák épségben megérkeztek, gyönyörűek!
Minden érdeklődőnek csak ajánlani tudom. Jól esett tapasztalni, hogy ismét létezik az adott szó és a bizalom az üzletben is. Ennek terjedni kellene!

Köszönöm, jó egészséget és további jó munkát kívánok:

Bene István


Urbán Istvánné / Ildikó / [ 2013-07-05 02:29 ]

Kedves Béla Bácsi! Kedves Mária!

Nagyon köszönöm, és nagyon hálás vagyok, hogy ilyen gyorsan elküldték a medvehagymákat! Hihetetlen gyorsasággal, gondosan becsomagolva érkeztek meg. Szépek, épek, és egészségesek.
Ha valaki olvassa levelem, és kétely merül fel benne, hát egyáltalán ne kételkedjen. Béla bácsi és lánya, Mária iránt, mert talpig becsületes, jólelkű emberek, kívánom, hogy senki ne éljen vissza a jóindulatukkal.
Leendő vásárlók, bátran rendeljenek Tőlük medvehagymát!
Csak ajánlani tudom Béla bácsi, és Mária medvehagymáit.
Tájékoztatásul leendő vásárlóknak!
Kedden érdeklődtem telefonon Máriától. Kedvesen fogadta hívásomat, teljes tájékoztatást kaptam, és elmondta, adjam fel a pénzt, és ha írok egy e-mailt, hogy ez megtörtént, ő még aznap, hangsúlyozom, a pénz megérkezése előtt, csak a szavamra hagyatkozva, feladja a csomagot. Aznap délután e-mail-ben megkaptam a visszajelzést , hogy a hagymák úton vannak, másnap postafordultával meg is érkeztek.
Nagyon örülünk, hogy ezzel foglalkoznak, és mindenkinek lehetőséget adnak, hogy hozzájussanak ehhez a nem mindennapi növényhez olcsón, gyorsan és akár nagy mennyiségben!
Szeretném megköszönni e-mail-ben küldött hasznos tanácsokat, a sok információt/képet, amelyet az Önök weboldalán találtam a medvehagymáról.
Kedves Béla bácsi, Mária, további sikeres munkát, és jó egészséget kívánok önöknek, és kedves családjuknak.

Tisztelettel:
Urbán Istvánné / Ildikó /
Szatmári Attila [ 2013-07-04 16:57 ]

Kedves Béla bácsi! Szeretném megköszönni a gyors és pontos szállítást minden a legnagyobb rendben történt.Akinek kétsége van az előre fizetéstől elmondanám hogy Béla bácsi hamarabb elküldte a hagymákat,mint ahogy megkapta a pénzt./szerény számolás szerint/Pedig csak egy e-milt kapott hogy feladtam az összeget.Köszönöm mégegyszer.Kántor Rózsa [ 2013-07-03 17:03 ]

Kedves Béla Bácsi!
Örülök,hogy rátaláltam erre az oldalra.
Nem is gondoltam,hogy ilyen gyorsan medvehagymáim lesznek.
Az emailban kapott pontos tájékoztatót követve postára adtam a hagymák árát 07.02-án és a mai napon 07.03.-án délután(13:30-kor) már hozta a postás.
Köszönöm a gondosan csomagolt medvehagymákat,már a helyükre is kerültek.
Jó egészséget kívánok.
Üdvözlettem:Kántor Rózsa
Urr Ferenc [ 2013-07-03 16:58 ]

Kedves Béla bácsi!

Köszönöm a gyors postázást,és a gondos csomagolást.
Csak ajánlani tudom mindenkinek,nagyon korrekt eladó.

Márton András [ 2013-05-05 12:52 ]

Jó napot,

Szeretném megköszönni a sok hasznos információt/képet, amelyet az Önök weboldalán találtam a medvehagymáról.
Javasolhatom, hogy az oldalra gyűjtsünk recepteket is. Szívesen besegítek. Édesanyám pld. vajba/margarinba keveri az apróra vágott medvehagymalevelet és kicsit fűszerezi. Majd fóliába csavarja (mint egy kis sörkolbász) és mélyhüti. Kis darabokat vág le belőle mikor sültet (flekkent) készít és a sütés vége előtt ráhelyezi a húsra. Ráolvadva nagyon jó ízet ad a sültnek.

Tisztelettel,
Márton AndrásKákonyi István Paks Pollák Mih [ 2013-05-04 08:23 ]

T. Béla Bácsi

Érdeklődöm, milyen talajt szeret homok, kötöt vagy nem igé-
nyes a talajra, nyáron kell e kapálni tisztán tartani?
Üvözlettel:
Káonyi István.Molnár József [ 2013-04-18 17:25 ]

Tisztelt Béla bácsi!
A múlt évben rendeltem először medvehagymát, csak úgy kipróbálásra. Szabad földbe kiültettem. Nagyon szépen fejlődött mind. Különösebb bánásmódot nem igényeltek, szerintem egyszerű a tartásuk. Köszönöm!Béla bácsi [ 2013-04-09 20:46 ]

kedves Kati

mikor visszahúzódik földbe medvehagyma akkor nyugalomba kerül, így ez az időszak a legalkalmasabb a telepítésre
ez az időszak kb júniustól- októberig van, ön dönt ez időn belül melyik hónap alkalmas telepítésre, nincs jelentősége hogy nyár forró hisz akkor élőhelyén is forróság van 2012.év forró és száraz is voltVida Györgyné Kati [ 2013-04-09 14:19 ]

Kedves Béla bácsi! Mikor a legalkalmasabb telepíteni a hagymákat?
Ha a nyár túl forró lenne, akkor inkább ősszel?
Köszönöm előre is a jó tanácsot, mivel most rendeltem 100 db-ot Öntől az oldalon.
Üdv. Vida GynéNégyesyné [ 2013-03-29 19:49 ]

Tisztel Béla Bácsi!

Tavaly rendeltem medvehagymát, amit kézhezvétel után rögtön el is ültettünk. Elolvadt a hó, és nagy örömömre előbújtak a zsenge kis medvehagyma levelek. Igaz csak az egyik felén ott ahol elültettük, de remélem a többi is ki fog kelni.

Üdv: Négyesyné MiskolcrólBéla bácsi [ 2013-03-13 16:51 ]

nos medvehagyma mag legjobb esetben második (harmadik) évben kikel, és még kettő év mire kifejlődik hogy nagy fogyasztható méretű leveleket hoz és virágzik! tehát hogy ön magról vetett medvehagymából levelet tudjon enni az 5-6 év! hagymáról szaporítva viszont az első tavaszon fogyasztható levelek vannak és magot is érlelKati [ 2013-03-13 07:40 ]

Kedves Béla bácsi!

Érdeklődni szeretnék, hogy az elvetett magból hány év alatt lesznek kifejlett hagymák? Előre is köszönöm válaszát!

Üdv. KatiBéla bácsi [ 2013-03-12 21:00 ]

természetesen lehet fogyasztani de egy levelet érdemes meghagyni azért, jövőre már fiókhagymáról szaporodik tehát a hagymák megduplázódnak jövő tavaszra és magot is hoznak idén, de csak harmadik évtől fognak kelni magok, viszont akkortól már szinte robbanásszerűen fog szaporodni, mikor magok lehullanak földre nem árt takarni fű nyesedékkel védve őket madaraktól meg széltől lényeg hogy helyben maradjanak a magok,Katalin [ 2013-03-12 09:21 ]

Kedves Béla Bácsi!
Az ősszel vásároltam medvehagymákat Öntől és örömmel jelentem előbújtak. Azt szeretném kérdezni már az első évben is lehet a leveleit fogyasztani vagy célszerű lenne hagyni megerősödni a növényt?
Köszönöm az életképes hagymákat és a jó tanácsit is. További jó egészséget üdvözlettel. Katalindancsa [ 2012-11-08 11:04 ]

Kedves Mária és Béla bácsi!

Még az október 23-i hétvégén vásároltunk személyesen önöktől medvehagymát, és azóta is élményként gondolok erre. Kedves fogadtatásban volt részünk, személyes tapasztalatokat kaptunk a hagymák mellé, gyönyörű kertet láttunk, szép és egészséges, nagyvonalúan kiszámolt hagymákat ültethettem el.
Köszönöm a családom és a magam nevében is.

Üdvözlettel:
Dancs ÁgnesSimon Ferenc [ 2012-11-07 19:52 ]

Tisztelt Béla bácsi!
A hétfőn feladott hagymákat kedden megkaptam és rögtön el is ültettem.A hagymák épek egészségesek.Köszönet a többletért.
További sikeres munkát és jó egészséget kívánok önnek és családjának.
Üdvözlettel
Simon FerencDózsa Gergely [ 2012-11-06 10:23 ]

Kedves Béla bácsi!

Tegnap (hétfőn) rendeltem, és ma már ki is hozta a postás Szegedre. Nagyon korrekt. Szerencsémre szép az idő, így azonnal el is tudom ültetni a hagymákat.
Csak ajánlani tudom Béla bácsi medvehagymáit.

Üdvözlettel:
Dózsa Gergely
Szabó Enikő [ 2012-11-01 11:55 ]

Kedves Béla bácsi!

Nagyon köszönöm és nagyon hálás vagyok, hogy ilyen gyorsan el tetszett küldeni a medvehagymákat! Hihetetlen gyorsasággal: hétfőn szóltunk Önnek meglehetősen későn, de már kedden meg is kaptuk a hagymákat :):):)
Épek, szépek, illatosak.
Nagyon örülünk, hogy ezzel tetszik foglalkozni és segíti az embereket abban, hogy hozzájussanak ehhez a nem mindennapi növényhez olcsón és gyorsan és nagy mennyiségben!

Minden jót és jó egészséget kívánunk Önnek és családjának!

Üdvözlettel: Szabó Enikő és családja
Ambrózfalva
Nagyné Józsa Ildikó [ 2012-10-30 11:21 ]

Kedves Béla Bácsi! Kedves Mária!
Kedves Leendő Vásárlók!

Most hoztam fel a postaládából Béla bácsi hagymáit. Épek, egészségesek, gondosan csomagolva és VILLÁMGYORSAN érkeztek. Hálás köszönet érte Mindkettőjüknek. Ilyen még nem történt velem ebben a hazug, pénzhajhászó világban, amit élünk, ahol lépten-nyomon becsapják egymást az emberek. Hétfőn érdeklődtem telefonon Máriától, van-e még lehetőség hagymarendelésre, ő kedvesen fogadott és mondta, ha komolyan gondolom, adjam fel a pénzt, és ha írok egy mailt, hogy ez megtörtént, ő még aznap, hangsúlyozom, a pénz megérkezése előtt, csak a szavamra hagyatkozva, feladja a csomagot. Délután jött is az e-mail, hogy a hagymák úton vannak, és a mai, a másnapi postával meg is érkeztek. Talán egyidőben az általam elküldött pénzzel. Hallottak már ilyenről???
Hogy miért írtam le ilyen hosszan? Mert ha valaki olvassa az ajánlatot és kétely merül fel benne, hát ne kételkedjen. Béla bácsi és lánya, Mária, talpig becsületes és jóhiszemű, jószívű emberek, és kívánom, senki ne éljen vissza a jóindulatukkal. Emberek, bátran rendeljenek Tőlük medvehagyma-hagymát!
Mégegyszer nagyon köszönöm!
Béla bácsi, Mária, jó egészséget és minden jót kívánok Önöknek!
Tisztelettel: Nagyné IldiBálintné Boldogi Edit [ 2012-10-29 08:15 ]

Emberek!!!
Én így még nem vásároltam! Csütörtökön telefonon megbeszéltük Máriával van e még lehetőség vásárlásra, pénteken feladtam a pénzt, és SZOMBATON hozta a postás a csomagot.(éppen munkanap volt).
Teljesen le vagyok döbbenve még most is. (Hétfő van). Velem ilyen még nem fordult elő, hogy így szolgáljanak ki ! Köszönöm szépen!!
Azóta esik az eső, nem tudok ültetni.
Béla Bácsi! Mária!
Köszönöm! Önök fantasztikusak!
Üdv.: EditSiró János [ 2012-10-25 13:34 ]

Kedves Béla Bácsi!
Megérkeztek a szép egészséges hagymák 200db köszönöm szépen a gyors közreműködést! Öröm volt így vásárolni.
Tisztelettel!Jeszenői Miklós [ 2012-10-18 11:04 ]

Végre el tudtam hozni a hagymákat Attaláról.
Az ültetés is kész, csak a tél végét kell várni, hogy asikert meglássuk.
Nagyon szép, egészséges hagymákat kaptam, és nagyon sok jó tanácsot.
Nagyon köszönöm még egyszer. Ha kibújtak újra jelentkezem.
MiklósAnikó [ 2012-10-14 20:36 ]

Kedves Béla bácsi!

Nagyon köszönöm!!! Sokunknak adta vissza a hitét, hogy vannak még becsületes, korrekt emberek. Gyorsasága pedig döbbenetes!
Nekem több éves vágyam teljesült az Ön segítségével. Remélem, nem adja fel áldásos tevékenységét. Ehhez kívánok Önnek és kedves családjának jó egészséget és hosszú életet!

Tisztelettel:

Anikó

u.i.: Alig várom a tavaszt, hogy lássam kikelni a hagymácskákat.Stella [ 2012-10-07 14:59 ]

Köszönöm a medvehagymákat, és örömmel osztom meg a többiekkel, hogy valóban megbízhatnak Béla Bácsiban. Pénteken telefonon megbeszéltük, hogy kérek hagymákat, én elmentem feladtam a pénzt a postán (a teljes összeget), Ők meg hétfőn feladták a hagymákat. Csütörtökön meg is érkeztek, borítékban, 100db.
Mégegyszer köszönöm, várom a tavaszt, remélem kihajtanak !Andrea [ 2012-10-05 19:02 ]

Kedves Béla Bácsi!

Köszönöm a gyors postázást, a gondos csomagolást. Csak jót írhatok,Béla Bácsitól öröm volt vásárolni.
Még egyszer köszönöm és minden jót kívánok.
Üdvözlettel.
Péter [ 2012-10-02 22:36 ]

Kedves Béla bácsi!

Köszönöm a hagymákat, megérkeztek.

(Vasárnap küldtem a pénzt, hétfőn már a postán voltak a hagymák, keddre meg is érkezett a csomag; dicséretes a gyorsaság (a posta részéről is, amit nem hittem volna). Mindenkinek nyugodtan ajánlom a vásárlást. )

Köszönettel:
PéterGábor László [ 2012-10-02 20:36 ]

Nagyon köszönöm a medvehagymákat sikeresen megérkeztek hála a gondos csomagolásnak, csak a hétvégén tudom kiültetni remélem nem sínylik meg,mert a minősége most jó a mennyisége több a megrendeltnél amit külön is köszönök.Maradok tisztelettel.Endre [ 2012-10-01 08:30 ]

Megbízható, gyors, segítőkész partner, csak ajánlani tudom! A hagymák tisztán és egészségesen és villámgyorsan érkeztek meg. Bár a kiültetésre még nem került sor biztos vagyok benne, hogy közel 100%-os lesz a kizöldelés. Köszönöm a pozitív hozzáállást!Kuszkó Judit [ 2012-10-01 07:15 ]

Én is csak jót írhatok, mint az előző hozzászólók:
Gyors, pontos, udvarias kiszolgálásban volt részem.
Megbízhatóság felső fokon!
Köszönöm szépen!
Szőkéné Madácsi Mária [ 2012-09-29 16:03 ]

Kedves Béla bácsi!
Nagyon szépen köszönöm a medvehagymákat, a gondos csomagolást és a nagyon gyors postázást. Szombaton küldtem el az árát és kedden már meg is érkezett a csomag. Öröm az ilyen igényes és pontos eladótól vásárolni!
Nagyon jó egészséget kívánok Önnek, hogy még sokáig élvezze a kertészkedést! :)B László [ 2012-09-27 22:17 ]

Kedves Béla Bácsi és Mária!

Köszönöm szépen a gyors és pontos szállítást! Először a hagymácskákat helyeztem \"biztonságba\", azaz elültettem őket tegnap reggel és csak most jelzem, ország-világnak, hogy medvehagyma-tulajdonos lettem! :-)

Most pedig a referencia-nyilatkozat:
Szeptember 20-án, csütörtökön rátartással, tehát a biztos hétfői megérkezés érdekében elküldtem a pénzt és hétfő délután kaptam a mélt, hogy a hagyma-csomag a postán van, majd kedden 25-én dél előtt hozta is a postás a csomagot tele szép, friss és illatos hagymákkal.

Bárcsak minden így működne ebben az országban!

Üdvözlettel: LászlóPatkás Gáborné [ 2012-09-26 11:18 ]

Kedves Béla bácsi és Mária!
Tegnapi nap folyamán a hagymákat a legnagyobb rendben megkaptam! Köszönet a többletért is. Remélem mint a többieknek nekem is szépen fog hajtani. Évek óta vágytam a medvehagymára most nagyon fogok rá vigyázni. További sok sikert kívánok a termesztéshez.
Köszönettel: Patkás GábornéVargáné Nagy Katalin [ 2012-09-26 10:47 ]

Kedves Béla Bácsi!

Rekord gyorsasággal megérkeztek a medvehagymák.Köszönöm a korrektségét és feltétlen bizalmát mind Önnek mind Máriának, a kedves lányának!
További jó egészséget és hasznos terjesztő, tanító tevékenységet kívánok!

Szeretettel:

KatalinVirágné Fejes Éva [ 2012-09-20 20:32 ]

Kedves Béla Bácsi!

Köszönettel megkaptam a rendelt kis medvehagymácskáimat. Köszönöm a gyorsaságot és gondos csomagolást.
Külön köszönöm a ráadáshagymákat, ami nem kevés volt. Remélem tavasszal már képekkel is tudok jelentkezni.
Kívánom, hogy még sok embert tudjon megörvendeztetni ezzel a hasznos növénnyel.
Én pedig tiszta szívemből ajánlom mindenkinek és terjesztem, hogy korrektsége példamutató.
Köszönettel tartozom még a kapott szakmai tanácsokért is..
Csak így tovább.

Üdvözlettel.
Virágné Fejes ÉvaJakabné Novák Ibolya [ 2012-09-19 20:12 ]

Keves Béla bácsi és Mária!

Ma mentünk személyesen a hagymákér,ami el volt készitve korrektül elcsomagolva.
Legalább 20 darabbal többet kaptunk a megrendeltnél
A kedves Máriától még kaptunk salátamagot és fokhagymát is.
Le a kalappal a szép veteményes kert előtt is,látszik hogy szivvel ,lélekkel kertészkednek.
További sikeres munkát és jó egészséget kivánok az egész családnak.
Reméljük nekem is sikerül a hagymák nevelése és szaporitás .
Tavasszal majd beszámolok az eredményről.

Köszönettel :Jakabné Novák Ibolya
Tab
Leiter Erzsébet [ 2012-09-19 10:45 ]

Kedves Béla bácsi!
Nagyon szépen köszönöm a medvehagymát,megérkezett.
További sok sikert hozzá,na meg magamnak is:)

VÁRHEGYI JÁNOSNÉ [ 2012-09-18 12:13 ]

Kedves Bélabácsi!
A pénzt 09.13-án adtam fel, és kedden már megérkeztek ép-
ségben a szép és egészséges medvehagymák. Köszönöm Önnek,hogy az igéretét pontosan betartotta. Tanítani kellene
az iskolákban, hogy ilyen a korrekt, pontos, becsületes, nagy-
tudású üzletember. Köszönöm a szakmai tanácsokat is. És
még a ráadás hagymákért is jár a köszönet.
Kívánok Önöknek még további sok sikert, erőt, egészséget,
hogy még sokáig végezhessék ezt a tevékenységet mindenki
örömére. Üdvözlettel: Várhegyi Jánosné Miskolc
Farkas András [ 2012-09-17 18:06 ]

Tisztelt Bélabá!
Öntöl hagymát rendelni maga az élmény.Gyorsan ,precízen és féltő gondossággal küldte el a hagymákat.Tényleg csak mindenkinek ajánlani tudom.Mégegyszer köszönöm üdv:Farkas András!Pallai Tamás [ 2012-09-17 09:37 ]

Kedves Béla Bácsi !

Pénteken postára adtam a pénzt és kedden már meg is érkeztek a hagymák, ráadásul sokkal több, mint amennyit rendeltem! :) Nagyon köszönöm a korrekt, gyors ügyintézést!Béla bácsi [ 2012-09-14 14:30 ]

kedves Erzsébet

medvehagyma magról igazán a harmadik évben kezd szaporodni, a lombbal való takarást óvatosan kell csinálni vagyis vékonyan csak mint az erdőben van és a lombbal való takarás elősegíti a magok kikelését is és a talaj vízháztartására is kedvezően hat, nagyon vastag avar takaró viszont csapadékszegény időben ellenkezőleg hat szárazon tartja a földet, sajnos a tavalyi tél és az idei tavasz annyira szélsőséges volt hogy akár annak a számlára is írhatjuk a sikertelenséget, szerintem nem hibázott semmit véleményem szerint!Tomor Erzsébet [ 2012-09-14 13:18 ]

Kedves Béla Bácsi! Két éve vettem 50 db hagymát. Kétfelé osztottam és az egyik felét elültettem a mogyorófák és kerítés közötti területre. A kerítés másik oldalán tuják vannak. Kikeltek, el is szórhatták a magjukat /lehet, hogy a madarak felcsipegették/, de sajnos nincs szaporulat. Nem mertem fogyasztani őket - spóroltam. Télen a mogyoró leveleivel takartam. Lehet, hogy nem szereti a helyét? A másik felét kivittem a nyaralónkra /nyárfás erdő van telepítve/. Ott az edő melletti tisztáson, van egy rész amit fel szoktam ásni és próbálok beleültetni növényeket - sikertelenül. Ide tettem le a hagymák másik felét- gondoltam erdei aljnövény - de egyetlen egy darab sem hatott ki. Vajon mit hibáztam? A föld mindkét helyen homokos talaj. Nem adom fel idén újra rendelek és próbálkozom, mit tegyek másként? Üdv: ErzsébetIbolya [ 2012-09-13 19:08 ]

Kedves Béla bácsi,
Hétfőn adtam postára a pénzt és mar kedden meg is érkezett a hagyma. Köszönöm a gyors intézkedést, mar el is ültettem. Nem utolsó sorban köszönöm a plusz mennyiseget. Kívánom, hogy meg sokáig vegezhesse ezt a kis üzletet. Nehány cég alkalmazhatna tanácsadónak, hogy hogyan kell gyorsan, pontosan, korrektül szolgáltatni.
Köszönettel.....Attila [ 2012-09-11 22:09 ]

Köszönöm megkaptam a csomagot, a gumókkal. Gyorsan, és vigyázva nehogy a postán töltsék a hétvégét. Köszönöm szépen! Jó egészséget kívánok Béla Bácsi!Gömöri Pál [ 2012-09-11 20:06 ]

Tisztelt Béla Bácsi!Bárcsak minden ilyen sima dolog lenne, mint öntől Medvehagymát vásárolni.Egyszerü,gyors,korrekt.Tisztelettel:Gömöri Pál.Garami Hajnalka [ 2012-09-11 14:41 ]

Kedves Béla bácsi!

Köszönöm a lehetőséget, hogy vásárolhattam és hozzájuthattam a medvehagymákhoz. Örömömre szolgált, hogy a vásárlás nagyon gyorsan, korrekten és megbízhatóan bonyolódott. Köszönöm a rugalmasságot is, amit az eladás során tanusított. Ne hagyjon fel a medvehagymák árusításával, én is csak ajánlani fogom másoknak. A továbbiakban is minden jót és jó egészséget kívánok Önnek és családjának!
Tisztelettel:
Garami Hajnalka
Fedor István [ 2012-09-10 03:49 ]

Úgy látom sokadikként írom ezt, de nem írhatok mást: gyorsan érkezett a csomag, szépek a hagymák, bőven megvolt a mennyiség, köszönöm. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
IstvánDr. Dobos László [ 2012-09-09 12:37 ]

Tisztelt Béla bácsi!

Megkaptuk a szép és egészséges medvehagymákat hiánytalanul. Köszönjük szépen.
A tájékoztatójában leírtak szerint elültettük. Várjuk a tavaszt, hogy megjelenjen az első medvehagyma levél!
Természetes tavasszal beszámolunk az eredményről.
További sok sikert!

Üdvözlettel Dobos LászlóSzaák Tibor [ 2012-09-04 14:39 ]

Kedves Béla Bácsi!

Elnézést kérek az előző levelemben leírt hibás megszólításért.


Tisztelettel:

Szaák TiborSzaák Tibor [ 2012-09-04 14:37 ]

Kedves Bála Bácsi!

A hagymák a mai napon megérkeztek.
Hálásan köszönöm, a hét végén elültetem. Nagyon szép és
egészséges a szaporítóanyag. Természetesen az eredésről,
illetve a termésről is beszámolok.


Tisztelettel:

Szaák TiborSzőllős Péter [ 2012-08-28 21:21 ]

Én nem akarok semmi unalmas szöveget írni , pl. gyorsan jött , szépek a hagymák stb. ( annak ellenére hogy gyorsan jött és tényleg szépek a hagymák )
Béla bácsi azt kérte írjam le mit tapasztaltam amikor a csomagot megkaptam. Először a kézbesítő reakcióját említenem , tudniillik azt kérdezte " postán rendeltél sült szalonnát ? " Az után kibontottam a csomagot és kellemes meglepetés ért , a hagymák tényleg szépek és csodás illatot árasztottak a dobozból . Nekem ez a reklám az igazi .
Ui. Ne aggódjon , ezt a hagymát megemelt áron is megveszik jövőre az emberek.Ezzel a termékkel az egészsége is meglesz
Tisztelettel
Szőllős Péter
Kellner Gyula [ 2012-08-22 17:13 ]

Tisztelt Béla Bácsi. Köszönöm a csomagot nagyon gyorsan ideért.
A hagymák nagyon szépek, gyorsan szétosztom a barátaim között,
így holnap már el is lesznek ültetve.Nagy reményekkel várjuk a tavaszt

Tisztelettel:Kellner GyulaPaplanos Sándor [ 2012-08-22 15:53 ]

Köszönöm a medvehagymacsomagot.A csomag gyorsan és épségben megérkezett.A hagymák szép egészségesek.Mostmár csak helyet kell keresnem az ültetéshez.Meglepődtem,hogy ilyen gyorsan megjött a csomag. Tisztelettel Paplanos Sándorgondol [ 2012-08-20 16:59 ]

Kedves Béla Bácsi!
Köszönöm a gyors és pontos medvehagyma küldés, jó egészséget kívánok.
Tisztelettel GondolKovács Anna [ 2012-08-14 13:19 ]

Nagyon köszönöm, a gyors postázást, nagyon szépek a hagymák még ma el is ültetem a gyerekkel ,már nagyon várják , hogy tavasszal szedhessük.
További jö egésséget és kitartást remélem sokáig folytatja e csodas uzletet. Tanulhatnának Magyarországon sokan hogy kell egy correct uzletet le bonyolitani.

Még egxszer köszönöm.
Tisztelettel

Kovacs Anna
Szabó Gábor [ 2012-08-08 12:16 ]

A napokban rendelt hagymákat egy héten belül rendben megkaptam. Szeretném megköszönni a barátságos és gyors ügyintézést, a szép medvehagymákat, s azt a nagyvonalúságot is, hogy a rendelt mennyiségen felül még ajándékba is kaptam hagymákat.
Munkájukhoz további jó egészséget kívánok, üdvözlettel:

Szabó Gábor, DebrecenParancs Sándorné, Hernád Várad [ 2012-08-01 13:36 ]

Köszönöm a hagyma palántákat . A mai napon megkaptam. Nagyon frissek, még ma el is rakjuk mindet. Még egyszer köszönet! Parancs SándornéJudit [ 2012-07-31 16:02 ]

Kedves Béla Bácsi!

Nagyon köszönöm, a gyors postázást, nagyon szépek a hagymák, köszönöm a korrekt, gyors reagálást.
Minden a megbeszéltek szerint történt, további jó egészséget kívánok!

JuditAndrea [ 2012-07-31 14:52 ]

Kedves Béla bácsi!
Nagyon szépen köszönöm a szép és egészséges hagymákat!
Szerdai pénzfeladást követően a hétfőn feladott csomag (melyről értesítve lettem) kedden megérkezett.
Elismerésem a precizitásért és a megbízhatóságért!
Jó egészséget és sok sikert kívánok.
AndreaProkaj Enikő [ 2012-07-31 09:15 ]

Kedves Béla bácsi!
Köszönöm a rengeteg szép hagymát, gyorsan ideért. Szétosztottam a barátaim között, mindenki nagyon örült, persze nekem is maradt. Tavasszal meglátjuk a medvét.
További sikeres termesztést és jó egészséget kívánok.
Köszönettel és megelégedetten.

EnikőPatik Istvánné [ 2012-07-30 19:34 ]

Köszönön a gyors szállítást. A megrendelésről, tájékoztatásról és a szállításról csak legnagyobb dícsérettel beszélhetek.
Köszönöm.Horváth László [ 2012-07-24 13:41 ]

Kedves Béla bácsi!Hétfőn feladtam a pénzt ,és már kedden délelőtt megérkeztek a hagymák:Köszönet a hihetetlen gyorsaságért ,és korrektségért.Külön öröm a számomra, hogy vannak még ebben az országban szavatartó - becsületes emberek.Sok örömet ,és egészséget kívánok, hogy másoknak is tudjon ebből a fantasztikus növényből küldeni.Köszönet még egyszer,rohanok ültetni.Üdvözlettel : László ,GyulárólLászló [ 2012-07-19 10:35 ]

Kedves Béla bácsi!
Köszönöm a gyorsaságot. A pénteki pénzfeladást követően keddre megjöttek.Péterné Cserni Zsuzsanna [ 2012-07-18 10:19 ]

Kedves Béla Bácsi!

Nagyon gyorsan megérkeztek a gyönyörű, egészséges medvehagymák.
Köszönöm a kedvességüket, és a megbízhatóságukat.

Tisztelettel:
ZsuzsannaSzabóné Veronika [ 2012-07-17 13:54 ]

Pénteken feladtam a pénzt a medvehagymákra, hétfőn küldtem egy e-mailt a pénzfeladásról Béla Bácsinak és kedden már meg is érkeztek a hagymák. Egyszerű, gyors.
Köszönöm:
VeronikaHegedüs Ilona [ 2012-07-17 12:57 ]

Kedves Béla Bácsi!

Expressz gyorsasággal kaptam meg a nagyon szép és egészséges hagymákat. Nagyon szépen köszönöm. További jo egészséget és minden jot kivánok!!

Tisztelettel:IlonaBánhegyi László [ 2012-07-14 11:13 ]

Tisztelt Béla bácsi!

Köszönöm a medvehagymákat. Igazán korrekt volt a vásárlás lebonyolítása. Minőségi árút kaptam. Jó érzés, hogy van még ilyen Mo-on.

Üdv
Bánhegyi Lászlójutasi peter geza [ 2012-07-14 09:48 ]

Tisztelt Béla bácsi

a kért hagymákat megkaptam és ezúton is nagyon köszönön a korrekt és gyors lebonyolitást .

jó egészséget kivánok :Péter Géza albertirsa.Suhajda László [ 2012-07-12 14:10 ]

Nagyon korrekt! Kedden feladtam a pénzt, csütörtökön itt volt a hagyma! Köszönöm!Miklós [ 2012-07-10 23:41 ]


Kedves Béla bácsi!
Megkaptam a hagymákat, nagyon szépek, el is ültettem.
Sajnos sokat kell még várni, hogy láthassam, sikeresen
ültettem-e el. Üdvözlettel: Miklós / Nyíregyháza /Gállné Marika [ 2012-07-10 18:41 ]

Kedves Marika és Béla bácsi!

A rendeléstől számított 5. napon megkaptam Önöktől a medvehagymákat, amelyek már a helyükön is vannak. Köszönöm a kedvességüket, és a megbízhatóságukat. Több ismerősömnek is ajánlottam e-mail címüket. Jó egészséget és sok sikert kívánok Önöknek a további munkájukhoz.

Üdvözlettel:és tisztelettel: Gállné MarikaSohonyay László [ 2012-07-05 19:54 ]

Kedves Béla Bá'!
A pénzfeladás utáni 3. napon megérkezett a hagymás csomag.
Első ránézésre is több, mint a rendelt mennyiség. Köszönöm, hogy nem fukarkodott vele és úgy veszem észre, nem lát konkurenciát a megrendelőkben, minden szakmai titkot elárul a hagymáival kapcsolatban
Teljes körű tájékoztatást és tanácsot kap Öntől mindenki, aki ültetni akarja.
Örülök neki, hogy Ön felkarolta e kicsi de fontos és hasznos növényke elterjesztését.
Ön egy Medvehagyma Guru.
Köszönöm Béla Bácsi.!
Kívánok még sok örömöt a hagymáiban.
Üdvözlettel SL
elterjesztését és mesteri szinten végzi a termesztését, a megrendelők ellétásátBotond [ 2012-07-05 09:43 ]

Tisztelt Béla bácsi,

Köszönöm a hagymákat, rendben megérkeztek.

Üdvözlettel, Botond.Erdős Ferencné [ 2012-07-04 21:51 ]

Tisztelt Béla bácsi!!


Nagyon köszönöm a medvehagyma gumókat!! Minden elismerésem a tisztességes, korrekt, egyértelmű tájékoztatás , és az egész postázás lebonyolitásáert! Rendben megérkeztek a szép kis hagymák, el is ültettem , biztos szépek lesznek! Én nagyon meg voltam, és vagyok elégedve mindennel!

Köszönettel: Erdős Ferencné
Ui: Mindenkinek aki be szeretné szerezni csak Magukat ajánlom!!!Tóth Imréné [ 2012-07-04 10:22 ]

Kedves Marika és Béla bácsi!
Köszönöm ezt a korrekt ügyintézést és gyors szállítást! Hétfőn tettem postára a pénzt, kedden 10-kor már csomagot bonthattam. Az előbukkanó hagymák egészségesek és illatosak. Már csak az ültetés van hátra. További jó egészséget kívánok a munkájukhoz.
Köszönöm!Bajzikné Szilasi Andrea [ 2012-07-04 07:16 ]

Kedves Béla Bácsi , Marika!
Nagyon korrekt csomagolásban, hihetetlenül gyors szállítással (pénteken délben adtam fel az összeget, kedden délben megérkezett a csomag) megkaptam a hagymákat. Egészségesek, frissek még ebben a nagy melegben is. A boríték kinyitása után a medvehagyma finom illata csapott meg. Én minden ismerősömnek ajánlom honlapjukat; manapság -sajnos- ritka az ilyen korrekt ügyintézés!
Kívánom, hogy még sokáig legyen erejük munkájukhoz!
Köszönöm!Szabó Józsefné [ 2012-07-03 19:40 ]

Köszönöm a gyors pontos értesítést és szállítást ,a hagymák még a nagy meleg ellenére is épségben meg érkeztek,frissen ,\"illatosan\"
Köszönöm .Juhászné Szabó Erzsébet [ 2012-07-03 17:23 ]

Drága Béla Bácsi és Mária!

A medvehagymákat megkaptam, teljesen meglepett, hogy amikor kinyitottam a borítékot szinte egy zöldellő medvehagyma mezőn éreztem magam.
NAGYON SZÉPEK, EGÉSZSÉGESEK A HAGYMÁK. Édesanyám nagyon fog örülni.
Egyenlőre megtöltöttem egy óriási nagy kerek, kissé magasfalú virágalátétet földdel, a társasház kertjének hátuljából szedtem komposztot, összekevertem általános virágfölddel és abba ültettem őket egyenként, egy kis ültetőbottal készítve számukra fészket.
MÉG EGYSZER NAGYON KÖSZÖNÖM!
Ha Édesanyám \\\"rácuppan\\\" legalább annyira, mint eddig, akkor lehet, hogy jövőre is vennem kell, hogy minden gyümölcsfa alatt legyen telepe.
BÁRKI, AKI SZERETNE MEDVEHAGYMÁT, CSAK ÖNÖKHÖZ FORDULJON. Számomra nagyon bejött az Ön kedvessége, az a szeretet, ahogy a medvehagymákról írt.
Kívánom, hogy még nagyon sok évig legyen kedvük ehhez a tevékenységhez!
Medvehagymás üdvözlettel: Juhászné Szabó ErzsébetNégyesy [ 2012-07-03 14:06 ]

Tisztelt Béla Bácsi!
A hagymák rendben megérkeztek. Gyönyörűek, egészségesek, és még több is a rendeltnél!
Köszönöm a gyors, korrekt ügyintézést, és a kölcsönös bizalmat!
Remélem lesz lehetőségem még rendelni, ha nem bizonyul elégségesnek a mennyiség.

Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Jó egészséget kívánok!
Négyesyné (Miskolc)Laurinyecz Pálné [ 2012-07-03 13:59 ]

Tisztelt Béla bácsi !
A megrendelt medvehagymát nagyon gyorsan megkaptam,a pénz elküldésétől nagyon rövid idő telt el.
Hétfőn postára adta a hagymákat s kedden meg is kaptam.
Mindenkinek merem ajánlani,hogy vásároljon nyugodtan.
Munkájához jó egészséget kívánok!
Üdvözlettel LaurinyecznéFarkas István [ 2012-06-28 16:47 ]

Kedves Béla bácsi!
Már ma reggel 8 óra 30 perckor (pár órával a medvehagyma árának feladás után) kopogott a postás az ajtón és hozta a medvehegymát. Teljesen meglepődtem a korrekt, gyors és pontos ügyintézésen.

Nagyon köszönöm!
Farkas IstvánBárdos András [ 2012-06-04 22:18 ]

Tisztelt Béla bácsi!
A múlt évben rendeltem először medvehagymát, csak úgy kipróbálásra. Tettem cserepekbe és ültettem egy szecsuáni fenyő
alá is. Nagyon szépen fejlődött mind. Különösebb bánásmódot
nem igényeltek, szerintem egyszerű a tartásuk. A rendeléssel
kapcsolatban semmi gond, probléma nem volt. Köszönöm!Heidler Mária [ 2012-04-04 16:39 ]

Kedves Béla Bácsi!
Tavaly előtt ültettem a medvehagymákat, örömmel fedeztem fel, hogy rengeteg apró hagyma kel a \"nagyok\" mellett.
Minden jót kívánok!
Heidler MáriaKerékgyártóné Erika [ 2011-11-08 22:04 ]

Kedves Béla bácsi!
Köszönöm a hagymákat, amiket már másnap megkaptam . Nagyon örültem ennek az oldalnak, mert már régóta szerettem volna beszerezni ezt a növényt, gyógyhatásai miatt. Tavasszal érdeklődve várom sikerült -e jó helyre ültetnem őket .Örömmel tapasztaltam (gyors posta és plussz !! hagymák), főleg a mai világban a segítőkészséget Béla bácsi részéről, hogy sok embernek szeretne segíteni ezzel a növénnyel elérhető áron .
Köszönettel: ErikaBirta Károlyné [ 2011-10-13 21:59 ]

Köszönöm szépen a hagymákat!
Rendben megérkeztek.
Jó egészséget!
Birta KárolynéDr. Filó András [ 2011-09-26 11:18 ]

Köszönöm a gyors postázást!
A hagymák tökéletes állapotban érkeztek.
Üdvözlettel, Dr.Filó AndrásBéres Miklós [ 2011-09-22 22:09 ]

Elnézését kérem, hogy ennyire megkésve reagálok a medvehagyma megérkezésére, de sajnos csak most tudom megköszönni a korrekt tájékoztatást és a gyors postázást Minden úgy történt ahogy Ön a tájékoztatóban leírta.
Köszönöm és jó egészséget kívánok:
Béres Miklós Hajdúszoboszlóról.Láng attila [ 2011-09-08 08:13 ]

Kedves Béla bá!
Köszönöm a gyors postázást és a szép hagymákat!
Üdvözlettel:
Láng Attila
langatti.huNánási Lukács [ 2011-09-05 21:46 ]

Tisztelt Béla Bácsi ! Ma délelőtt az ígérthez képest kicsit később értem oda ezért elnézést kérek.és nagyon szépen köszönöm a gyönyörű hagymákat valamint a sok ráadás hagymát és a Kedves Lányának a szíves közremüködést és a tájékoztatás! Ma már sajnos nem tudom elültetni őket de holnap első dolgom lesz a telepités.Munkájához jó egészséget kívánok! Tisztelettel: Nánási lukács KisújszállásrólKissné Varga Borbála [ 2011-08-30 12:05 ]

Kedves Béla Bácsi!
Köszönöm szépen, megérkeztek a hagymák, ma még földbe is kerülnek! :)
Minden jót kíván : Kissné V. BorbálaTomor Erzsébet [ 2011-08-26 16:46 ]

Kedves Béla "bácsi"! Elültettem a medvehagymákat, gyönyörűen kikeltek és virágot is hoztak. Oly kevés lett az 50 db, hogy nem volt szívem enni belőle. Ezért újra megkeresném, de most 100 db-ra lenne még szükségem - ha még van a készletből. Tudom, hogy vonattal mentem, de már nem emlékszem rá, hogy melyik vassútállomásra. Ezért kérem, ha lehet, akkor adja meg újra a vasútállomás nevét és ha megyek, akkor előtte való napon felhívnám. Találkozzunk most is az állomáson - ha ez nem nagy fáradság. Kérem válaszát a dixit@freemail.hu címemre. Üdvözlettel: ErzsébetNémethné S.Márta [ 2011-08-24 22:12 ]

Tisztelt Béla Bácsi és Mária!
Rendben megérkezett a csomagom és benne szép egészséges
medvehagymák kicsit megszaporodva.Nagyon Örülök, hogy a megrendelők teljes mértékben bízhatnak Önökben! Manapság már
ez ritkaság!!!!! Nagyon köszönök mindent és nagyon jó egészséget kívánok a családnak!
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, hogy rendeljenek mert nem fogják megbánni!!!HADLER GÁBOR [ 2011-08-17 23:04 ]

Tisztelt Béla Bácsi!Megérkeztek a medvehagymák amit kértem.külön köszönöm azt a 32db-ot amit ráadásként küldött!A rendelés nagyon korrekt módon történt.megvagyok vele elégedve.Hála a Jóistennek vannak még olyan emberek akikben meglehet bízni és lelkiismeretesek a mai világban.Közéjük tartozik Ön is.Aki szeretne hagymát rendelni nyugodt szívvel ajánlom,hogy Béla Bácsitól tegye,mert biztos lehet abban,hogy megérkezik a kért mennyiség,SŐT...!Maradok nagy tisztelettel,minden jót és jó egészséget kívánok!Kleineiselné [ 2011-08-14 21:50 ]

Kedves Béla bácsi,
nagyon köszönöm a korrekt ügyintézését, a medvehagymák még az nap a földbe kerültek.
Megtoldhatnám még dicsérő szavakkal, illetve hozzászólással ezt az oldalt, de ezt már előttem oly sokan megtették....
Igen, Ön egy szava hihető, tisztességes, megbízható ember a mai zavaros világban.
Gratulálok, és jó egészséget kívánok további munkájához, szeretettel.Keller Vendel [ 2011-08-11 23:33 ]

Kedves Béla bácsi!
Önnek és kedves lányának köszönöm az operatív intézkedést és a fair hozzáállást.
Szerdán feladtam 6.000.- Ft-ot. 200 db medvehagymát szerettem volna. Erről sms-ben és e-mailben is küldtem értesítést. Két postaköltséggel kalkuláltam, mert nem ismertem a hagymák fajsúlyát. Szinte postafordultával még szerdán értesítettek e-mailben, hogy a hagymák már úton vannak. Korrekt módon a másik ezresért is medvehagymát kaptam, sőt még ráadással is meg tetszett toldani. Csütörtökön délben A4-es méretű borítékban már kézbesítette is a postás a hagymákat. Két órakor már mind földben volt. Nagyon várom a jövő évet, hogy gyönyörködhessek zöldelő levelükben és ehessek belőlük..
Bizton mondhatom, hogy az ügylet ily módon a legnagyobb megelégedésemre zajlott le. Még egyszer köszönöm!
Keller Vendel
Kádár Anett [ 2011-08-09 16:55 ]

Kedves Béla bácsi,

ma megérkeztek a múlt pénteken rendelt medvehagymák, és gyönyörűek, egészségesek, el is ültetem még őket ma. Már nagyon várom következő tavaszt, hogy itt nálunk a kertben is legyen medvehagyma. :) Nagyon szépen köszönöm! :)Lázárné Csermák Zsuzsanna [ 2011-08-09 13:52 ]

Tisztelt Béla bácsi! 08.08.án adta postára a hagymákat, és 09.én már hozta is a postás.Köszönöm a sok ráadást.Délután ültetés és utána várjuk a tavaszt ! Mindenkinek aki szeretne saját medvehagyma ültetvényt azt tanácsolom Béla bácsitól rendeljen ,nem bánja meg. Köszönöm.Minden jót kívánok, jó egészséget!Üdvözli Lázárné ZsuzsaJuhász Lné [ 2011-08-07 19:39 ]

Kedves Béla Bácsi és Marika!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam ezen honlapra és most már nekem is lesz tavasszal friss medvehagyma levelem. A megrendelt hagymákat a tegnapi napon +hagymával együtt rendben átvettük, már el is ültettük. Mindkettőjüknek köszönöm a gyors és korrekt segítőkészségét. Jó egészséget kívánok. Köszönettel és üdvözlettel: Juhász Lné.Gerliczki Zsuzsa [ 2011-08-05 13:43 ]

Kedves Béla Bácsi!

Köszönöm az egészséges hagymákat.
Jó tapasztalni, hogy vannak még megbízható, rendes, szavahihető emberek.
Remélem tavasszal is hasonló örömben lesz részem, amikor a kis \\\\\\\"ültetvényem \\\\\\\" életre kel.

Üdvözlettel: Zsuzsa.Dr.Szamuelisz Mária [ 2011-08-03 16:58 ]

Kedves Béla bácsi4

Örömmel jelentem a mai napon megjöttek a várt medvehagymák Elindult az ültetés,így reméljük,hogy jövőre szüretelhetünk és nem kell ""innunk a medvehagymák bőrére."Elmondhatjuk,hogy már Zemplénben,Sárospatakon is található medvehagyma,Köszönjük:Dr.Szamuelisz Mária és Boldizsár unokájaZavarkóné Anna [ 2011-07-27 10:14 ]

Kedves Béla Bácsi!

Köszönöm a gyors postázást. A csomag tartalma bőségesen több volt, mint 50 db. A szép, egészséges hagymákból így még jutott a növény népszerűsítésére is. Adtam kipróbálásra az egyik kertbarát szomszédomnak.
További jó munkát,,jó egészséget kívánok! Üdvözlöm a lányát is.
Zavarkóné AnnaCsajbók Imre [ 2011-07-26 22:36 ]

Kedves Béla bácsi!

Megérkezett a medvehagyma, jóval többet küldött mint amiért fizettünk, de az előrefizetésért egy kicsit elgondolkodtam, ebben a mai segítőkész világban. De nem csalódtam, van még rendes ember Magyarországon. MÁsoknak is ajánlottam, de ők is hasonlóan vélekedtek, nem mertek belevágni, de így hogy tudom, hogy Ön milyen korrekt, bátran tudom ajánlani másoknak is! Első az egészség, Önnek is azt kívánok, jó erőt, egészséget!
Ön egy jó ember, és nem a meggazdagodás vezérli!

Üdvözlettel:Csajbók ImreNikoletta [ 2011-07-25 19:26 ]

Kedves Béla bácsi!

Megkaptam a hagymákat, minden rendben volt!
Nagyon szervezett és korrekt volt a vásárlás menete.
Köszönöm a sok ráadást is!

Üdvözlettel:
Nikoletta
Pest megyeKonkoly Andrea [ 2011-07-23 22:30 ]

Az hagymácskák épségben megérkeztek és a ráadás a nővérem számára is megérkezett, amelyet ezúton is köszönök.
Az előttem szólókkal teljes mértékben egyetértek, a vásárlás ezen módját már réges-régen elfelejtettük, rossz beidegződések hatása alatt állunk.
Az előre küldött összegnél darabszámban sokkal több hagymácska érkezett meg, túlteljesítve a megrendelést, mindenkinek nagy biztonsággal ajánlhatom én is Béla bácsitól a rendelésnek ezen módját!
Üdvözlettel:
Konkoly Andrea
Szojár Gáborné [ 2011-07-22 21:53 ]

Nagyon korrekt a vásárlás Béla bácsinál. Ajánlom mindenkinek, megbízható és igen gyors. Én nem csalódtam, és nagyon örülök hogy vannak még megbízható emberek a mai romlott világban. Nagyon köszönöm Béla bácsi hogy megismerhettem!
Üdvözlöm MagdiBatáriné Orosz Mária [ 2011-07-20 18:17 ]

Kedves Béla bácsi és Marika !
A mai napon megérkeztek a szép egészséges és bőséges medvehagymák.
A korrekt ,gyors és precíz ügyintézést köszönöm és jó szívvel ajánlom mindenkinek.Minden tanácsát nagyon köszönök,kívánok Önnek és családtagjainak,jó egészséget.
Köszönettel : Batáriné Orosz Mária NyíregyházaKánai Gyuláné [ 2011-07-20 09:13 ]

Kedves Béla bácsi és Mária! Köszönöm szépen, a megrendelt medvehagymákat! Hétfőn feladtam a pénzt, még aznap írtam egy emailt, már délután kaptam a választ, hogy postára adták a csomagot, ma szerda van, és már hozta is a postás. Korrekt és gyors ügyintézés, jó szívvel ajánlom mindenkinek! Ahogy eláll az eső, már ültetem is a hagymácskákat. Tavaszra már biztosan csemegézhetek belőle!Katona Katalin [ 2011-07-19 17:22 ]

Kedves Béla Bácsi!

Köszönöm a medvehagymákat, remélem sikeres lesz az ültetés.
Minden tanácsát nagyon köszönök, kívánok Önnek és Szeretteinek jó egészséget.

Üdvözlettel: Katona Katalin JászberényKárász Györgyné [ 2011-07-18 08:58 ]

Kedves Bélabácsi!
Köszönöm szépen én is a hagymácskákat.Sándor Szolnokról [ 2011-07-16 21:53 ]

Kedves Béla bácsi!

Az előttem ide írok már mindent leírtak, amit csak megerősíteni tudok minden leendő megrendelőnek: a gyorsaság, a csomagolás, a korrektség, a hagymák szépségét....stb.....és a reményt, hogy tavasszal már én is tudok \"szüretelni\".
Aki eddig gondolkodott, hogy akar......na a Béla bácsiéktól nyugodtan rendelje meg gyorsan.

Köszönettel: Sándor szolnoki új medvehagyma tulajdonos


Rab József [ 2011-07-15 19:11 ]

Tisztelt Béla bácsi!

A hagymák rendben és gyorsan megérkeztek. Nagyon tetszik, hogy korrekt és precíz volt az \\\"üzlet\\\" lebonyolítása.
Remélem, hogy tavasszal már én is élvezni fogom a medvehagyna jó tulajdonságait.

Köszönettel:

Rab JózsefKoncz Gábor [ 2011-07-15 16:36 ]

Kedves Somogyi Úr
Nagyon köszönöm a gyors szállítást, a hagymák rendben megérkeztek.Remélem,a nagy meleg nem ártott meg nekik és tavasszal már én is egy szép medvehagyma állományban gyönyörködhetek a kertben.
Még egyszer köszönet!
UI: Magam is \"elég bácsi\" vagyok,(70 év) ezért kerültem ezt a megszólitást.
Üdvözlettel
Koncz GáborBárdos András [ 2011-07-14 22:10 ]

Kedves Béla Bácsi!
A hétfőn feladott hagymák szerdán a nagy hőségben érkeztek meg.
A csomagolás teljes mértékben megvédte őket. Még aznap délután
elültetésre kerültek. Nagyon szép és egészséges hagymákat tetszett
küldeni és a ráadást is köszönöm. Nagyon várom a tavaszt, hogy
beszámoljak a hagymácskák keléséről. De úgy gondolom semmi gond nem adódik és tavaszra már néhány levélkét befalatozhatunk.
Köszönöm!
Üdvözlettel:Bárdos AndrásZengő Elemér dr [ 2011-07-11 00:56 ]

Kedves Béla Bácsi!
A hagymák még a meleg megérkezte előtt megjöttek. Bőven többen jöttek a rendeltnél és fizetettnél. Így a kelés biztosan meglesz 50-nél. Már az érkezésük utáni 1 óra óta a földben várják a tavaszt. Ahogy itt-ott olvastam, az ilyen nagyon melegben nem árt az árnyékos helyre ültetésen kívül egy kis víz nekik sem. Ma este kaptak egy kicsit, a többi növényünkkel együtt. (37 fok volt árnyékban!)
Másoknak tanulságul: figyelni érdemes a postai díjak alakulását, mert a honlapon nem elég friss a postadíj. Emiatt utólag még utaltam át.
Béla Bácsinak köszönöm a gyors reagálást, a kitünő csomagolást és a jószándékot, a jószívét. Másoknak is fogom ajánlani.
Üdvözlettel: Zengő Elemér dr.
Szűcs László [ 2011-07-10 16:33 ]

Kedves Béla bácsi!

Köszönöm a küldött medvehagymákat és külön köszönöm a "ráadást". Épségben és gyorsan megérkeztek, de mivel pár napig nem voltam itthon, csak most tudok írni.
Én a kertben egy birs és almafa árnyékába fogom ültetni a hagymákat, remélem bőséges terméssel hálálják meg a jó helyet.
Jó egészséget és további sikeres kertészkedést kívánok Önnek.

Üdvözlettel: Szűcs LászlóFarkas István [ 2011-07-07 08:10 ]

Kedves Mária és Béla Bácsi!

Nagyon köszönöm a medvehegymák szaporitóanyagát. Rendben megkaptam.
Úgy érzem, hogy az áprilisi első érdeklődő levelemet követően nagyon pontosan és korektúl intéződött a vásárlás. Gyorsan és pontosan megkaptam a hagymákat.
Szegedi lakos lévén itt nem találkoztam még medvehagyma termesztéssel. Most a szaporitóanyag birtokában ismeretségi körömbe mindenkinek jó szívvel ajánlani fogom ezt a beszerzési lehetőséget.
Tisztelettel:
Farkas István
SzegedFürjes Katalin [ 2011-07-06 22:17 ]

Kedves Béla bácsi és Mária!
Szeretném megköszönni a gyönyörű hagymácskákat amiket 2 nap alatt megkaptam postán. Az ajándék hagymákért pedig külön köszönet , holnap szaladok is a kertembe és elültetem őket.Remélem itt a Bükkben is ahol élünk jól fogják érezni magukat.

Jó egészséget kívánok mindkettőjüknek , minden ismerősömnek fogom ajánlani , hogy Önöktől vásároljanak szép egészséges és megfizethető hagymákat.

Üdvözlettel: KataBorosné Vali [ 2011-07-06 17:59 ]

Köszönöm a hagymácskákat. Szépek, egészségesek.

Üdvözlettel!
Valiszabados lászlóné [ 2011-07-05 13:02 ]

Köszönöm szépen megérkeztek a medvehagymák nagy izgalommal készülök az ültetésre remélem nekünk is sok örömünk lesz benne Külön köszönet a gyors korrekt csomag küldésért annak ellenére hogy a pénz még nem ért oda mi már a csomagot megkaptuk ilyenkor az ember kicsit újra bízik hogy vannak még megbízható rendes emberek akiknek nem csak a pénz számít hanem az emberi értékek mégegyszer köszönöm tisztelettel Szabados LászlónéVegavilág Bt [ 2011-04-26 22:53 ]

Kedves Béla Bácsi!

Szeptemberben rendeltünk medvehagymát amit nagyon hamar megkaptunk, gyorsan el is ültettük. Bőségesen volt a csomagban ajándék hagyma is, így a nagyját több napra beosztva salátában fogyasztottuk el.
Kertünk egyik csücskében sűrű magról kelt szilvafa van, a sünik téli pihenőhelye - menedéke, ezért ezt az árnyas helyet telepítettem be a medvehagymával.
Minden darab kikelt, csodaszépen virágzik, a közelében pedig finom illat terjeng.

Szívesen ajánlom mindenkinek a friss levelet összevágva nem csak salátába, hanem kenyérbe, lángosba, pogácsába sütve is!

Jó egészséget és minden jót kívánok Béla Bácsinak!

Molnár Ágnes
www.naturagyogynoveny.shp.huJenteticsné Sárkány Ágnes [ 2011-04-02 18:27 ]

Kedves Béla Bácsi! Én ősszel rendeltem a medvehagymákból Önnél, többet küldött, mert sajnált a postai utánvét költsége miatt, feltétlen átutalással kell rendezni a dolgot, a postai utánvét többe került, mint a sok-sok hagyma! Megígértem, írok ide, de megvártam, mi lesz az eredmény! Kolléganőm könyörgött, adjak Neki belőle és akkor minden költséget osztunk, így tettünk. Ősszel elültettem, a medvehagymákat, én kétfelé, diófa alá, meg biztonsági okból cserifa ház által árnyékolt tövébe, az eredmény, mindkét helyen hajt a medvehagyma!! Már szedhetők a levelek, de tanúság, a cseresznyefa árnyékában sokkal szebb, mint a diófa alatt, de ott is megvan, csak most kicsit kisebbek a levelek, mint a cseresznyefa alatt. Azért bizti igaz, hogy a diófa mindent kiöl maga körül, no a medvehagymát nem tudta, csak csökevényesíteni. Lehet, hogy később fejlődik ott, még nem tudom, mert ugye a diófa alá szinte semmit nem ültetek, ott csak a metélőhagyma van nekem, na ők rokonok, ezért vannak meg. Szóval köszönöm Béla Bácsinak a hagymákat, a figyelmeztetést is, hogy jobb lenne előre utalni, és az e miatti plusz hagymákat is.Most már nem kell elkapnom időben azt a nőt, aki valahonnan Somogyból jön, 200 Ft-ért árul egy szerintem 20-25 szál körüli medvehagyma csokrot, szoktam Tőle venni, szerintem méltányos ár (biztos ingyen utazik és nagyon sok van nála!, mégha ingyen szedi is, akkor se extra órabér!), de most már hála Béla Bácsinak, nálam is terem! Olvastam, hogy Svájcban a teheneket is medvehagymával etetik, mert így a tej igen finom lesz. Szóval mindenkit biztatok, rendeljen Béla Bácsitól medvehagymát, először nem kevés a befektetés, ha azt nézem, hogy amit most kb le tudok szedni, azt meg tudom venni a piacon max. 700-800 Ft-ért, de ezek a hagymák már mindig nekem teremnek, legalábbis remélem, és szaporodnak, tehát mind több levelem lesz! Szóval, éljen Béla Bácsi! Üdv: Jenteticsné Sárkány Ágnes SiófokB. Erzsébet [ 2010-11-03 07:32 ]

Köszönöm Béla bácsi és kedves Mária, a gyors postázást, nagyon megörültem a hagymáknak!

Sajnos későn jutott eszembe, hogy medvehagymát ültessek, igaz Béla bácsi próbált lebeszélni, hogy már nem igazán alkalmas az idő, de a nászasszonyommal úgy gondoltuk mégis kipróbáljuk, hogy tavasszal már saját hagymából csemegézhessünk:)
Így megrendeltük, és mondhatom, postafordultával megkaptuk a csomagot, nagyon hálásak vagyunk a gyorsaságért és a plusz ajándék hagymákért is, köszönjük, köszönjük!
Így sikerült elültetnünk még Mindenszetek előtt, most pedig igazán szép idő van, talán lesz hozzá szerencsénk... én tettem otthon cserepekbe is

Kíváncsi vagyok, a tavaszi eredményekre, majd elmondom, milyen sikerrel bújtak elő.

Béla bácsinak és családjának jó egészséget kívánok és ajánlom mindenkinek, hogy bizalommal fordulhatnak feléjük, mert nagyon korrekt és segítőkész emberek.

Üdvözlettel Erzsébet Budapestről

Vegavilág Bt [ 2010-09-18 05:12 ]

Kedves Béla Bácsi!
Megérkezett a medvehagyma csomag, köszönjük szépen az ajándékba küldött hagymákat is!
A szakszerű leírás amit honlapján találtam a medvehagyma ültetéséről nagyon tetszik, ezért szívesen ajánlom olvasását saját honlapjaimon is. Látogatóim az alábbi linkről jutnak el Béla Bácsi honlapjára:

http://www.naturagyogynoveny.shp.hu/hpc/web.php?a=naturagyogynoveny&o=_medvehagyma_GnBC

Mivel az Alternatív egészség linkparkját is szerkesztem, így a Gyógynövények menüben " Medvehagyma a kiskertben " címszó alatt szintén Béla Bácsi honlapjára irányítom a látogatókat.

http://alternativ-egeszseg.linkpark.hu/

Sok sikert és jó egészséget kívánok munkájához!

Üdvözlettel: Molnár Ágnes
Vegavilág Bt
RózsaszentmártonHeidler Mária [ 2010-08-27 09:07 ]

Kedves Béla Bácsi!
Nagyon köszönöm az olcsó medvehagymákat, a széleskörű tájékoztatást a hagymák termesztésével kapcsolatban és hogy olyan gyorsan megkaptam a megrendelt medvehagymákat. Új információ volt számomra, hogy nem csak a levelét, de a hagymáját is fogyaszthatjuk.
Sok erőt, jó egészséget kívánok a további munkájához!
Köszönettel: H MáriaIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!